Cytat:
Napisał niet
ah nareszcie
hm. troche brutalna ta metoda brandy z zamknieciem hanki w piwnicy ;p troche zbyt brutanlna, no ale spoko. ciekawi mnie co takiego znalazla brandy...
no i ten pomysl z szukaniem odwykow w gazwtach tez mi troche zgrzyta... ale to tylko takie szczegoliki, bo ogolnie mi sie podoba.
jeszcze jedno. czy mi sie zdaje, czy na 2gim zdjeciu zoska nie ma brzucha?
|
Dziękuję za komentarz
Dobrze Ci się zdaje

Zosia podczas zdjęć urodziła chłopca

Później wkleję zdjęcie (jest to oczywiście mieszanka Roberta i Zofii- sam jestem ciekaw jego wyglądu

) W FS jednak urodzą sie bliźniacy
No i z tymi odwykami w gazecie... wiem no ale nie mogłem wymyślić nic innego. Bo gdzie niby indziej można by ich szukać?
A zamykanie Hani w piwnicy- wiadomo- Brandy nie będzie się z nią niańczyła, bo to by było do niej niepodobne.
Edit:
Dobra, muszę się Was o coś zapytać. Właśnie skończyłem pisac ostatni odcinek i jestem po prostu złamany na pół. Wiem, że bez pisania nie wytrzymam długo, jednak co mam pisać. Długo zastanawiałem sie już nad kontynuację niepokornych- mam już nawet konkretnie to obmyślone. Ale druga połówka podopowiada mi, żeby zacząć coś innego. Proszę, podpowiedźcie mi
I jeszcze uwzględnijcie to, że to następne FS będzie już moim ostatnim, dlatego będzie długie.
Ps. Właśnie w tej chwili sumienie podpowiada mi, żeby zakończyć niepokorne i zająć się czymś innym

Ale pewnie za chwilę jak dostanę jakiegoś komenta to mi sie odwróci...