Witam po długiej przerwie

Ostatnio znowu zacząłem grać w simsy i oto co z tego wynikło.
Miłowo:
Ćwir - Mortimer ożenił się z Diną i mają jeszcze nie narodzone dziecko. Aleksander jest nastolatkiem. Kasandra wyprowadziła się do Dariusza gdy przyłapała Dona na romansie z Kasią Langerak.
Marzyciel - Dariusz ożenił się z Kasandrą. Szczepan dalej jest z Andżeliką.
Lotario - Kasandra nakryła Dona na romansie z Kasią i zerwali ze sobą. Kasia wprowadziła się do Dona, ale nie są nawet zaręczeni (chociaż coś takiego planuje

).
Kaliente - Dina wyprowadziła się do Mortimera. Nina żyje samotnie aczkolwiek mam pomysł, że będzie miała nieślubne dziecko z Donem i Kacprem Różą (mój sim), z którym się ożeni.
Biedak - Balbinie urodził się syn Mariusz. Damian zdobywa szóstki w szkole. Błażej jest dzieckiem. Balbina znalazła wybranka serca w listonoszu Sobiesławie Mazurze. Są zaręczeni i mieszkają z nowym domu (chociaż i tak wydaje sie za mały

)
Hak & Próchno - Narazie nic nadzwyczajnego się nie dzieje.
Dziwnowo:
Dziwak - Paskalowi urodził się kosmita, a Waldemar jest w ciąży.
Widmo/Zmrok - Oliwka i Ofelia wyprowadziły się do nowego domu.
Papużka - Lucjan nakrył Cecylię jak całuje się z Nerwusem. Cecylia i Nerwus będą mieli dziecko
Kamasz - grałem raz, ale nic sie nie zmieniło.
Kowal - Nie grałem. Czekam, aż Ofelia dorośnie.
Jedynacy - Mieszkają w ładnym domku. Krystynę chyba spikne z Anastazym, a Lolę z Kubą Paliwodą.
Werona:
Nie grałem, ale nie wyobrażacie sobie co się tam działo przed odinstalowaniem Simsów