Ja jak zwykle chciałabym jakieś akcesoria, a może nawet dodatek, związane z dziećmi, i to nie z tymi szkolnymi, tylko z niemowlakami i małymi - dużo zabawek, ubranka dla niemowląt, akcesoria... Do niemowląt Maxis wydał w dwójce chyba dwie zabawki, i oczywiście obie były w Store, zamiast na płycie, ja akurat je mam i uwielbiam, gdyby były takie akcesoria do trójki, na pewno bym kupiła. Jeśli w trójce mam mieć dzieci tyle czasu, ile powinnam, a nie od razu wysyłać do tortu, to przecież muszę mieć z nimi co robić, a nie tylko przewiń, przytul, nakarm i z powrotem do kojca, jak w dwójce... Nie mam jeszcze w domu mojej trójki, więc nie wiem, czy coś w niej dla niemowląt jest, ale jestem niemal pewna, że nawet jeśli, to mniej, niż bym chciała, bo na screenach niczego nie wypatrzyłam

Albo jakiś dodatek związany z chodzeniem do przedszkola lub szkoły byłby super, lub praca w przedszkolu, ale widoczna, nie samo wejście do budynku. Fajnie by było, gdyby Sim mógł przed pracą choćby odprowadzać malucha do przedszkola, zamiast zostawiać z opiekunką. Ale to moje zboczenie, bo z zawodu jestem nauczycielką przedszkola
Nawiązując jeszcze do dodatków z dwójki, to oczywiście zwierzęta bym chciała, także takie z farmy, i pory roku też, mogłyby być w jednym dodatku

Osiedlowe życie bardzo lubię, ale głównie ze względu na stały dostęp do sąsiadów, a w trójce i tak jest otwarte otoczenie. Biznes jest fajny, bo można się szybko dorobić, ale podobno w trójce można inwestować już w podstawie. No i coś z randkami by się przydało, albo studia, bo co prawda sam ten czas lubię średnio, ale szybko zdobywa się po nich szczyt kariery
A z całkiem własnych pomysłów, to poza tym dla dzieci chyba nie mam.