View Single Post
stare 09.11.2009, 21:57   #468
Maloney
Guest

Domyślnie Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Siemka.
Strasznie dawno nie byłem na tym forum, pamiętam jak zaraz po wydaniu The Sims 2 strasznie sie pasjonowałem zniknieciem Belli, chociaż sam gry nie miałem
Tydzien temu zainstalowałem sobie Cztery Pory Roku, a pozniej Zwierzaki. Powiem szczerze że nie wiem, czy juz ktoś miał taką sytuację (podaruje sobie przeglądanie całego tematu), ale Bella się pojawiła. Przechodziła sobie normalnie tak jak to robią przechodnie przed moim domem (który stoi w Dziwnowie zaraz obok domu pani Widmo). Zanim odeszła postarałem się z nią troche pogadac i złapać jakiś kontakt, później nawet mozna było do niej zadzwonić (w telefonie jest jako Bella Ćwir). Po krótkim czasie udało mi się zdobyć jej serce i stała się żoną mojego sima Niestety ma aspirację romansowania i nie była zadowolona ze ślubu. Dołączając do rodziny dodała 19 000 simleonów, była zatrudniona jako przestępca (powiem szczerze nie pamiętam konkretnie jaka ranga, bo szybko znalazlem jej inna pracę, ktora byla jej celem życiowym). Ma troje przyjaciół i niestety wyczyszczone drzewo genelaogiczne oraz pamięć. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało odpowiem. Pozdrawiam serdecznie
  Odpowiedź z Cytatem