View Single Post
stare 14.11.2009, 09:55   #18
zelkam

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy.!!! :)

Przedstawiam wam Angelę Graystone <fanfary>

Jest młodą dorosłą, panną, zajmuje się branżą muzyczną, obecnie wybrała ścieżkę rockową i śpiewa w chórze. Jest też zwolenniczką sportu, szczególnie joggingu. Wygrała nawet miastową akcję biegania przez godzinę. Osiągnęła też tą... rzecz..Maratończyk (to z dziennika umiejętności). Gdy tak sobie truchta, to znajduje mnóstwo skał, kamieni i minerałów. Łapie tez owady i zanosi je do ośrodka w laboratorium. Wędkuje, zaczyna z gotowaniem, ale dlaczego.. opowiem zaraz.

Wcześniej interesowało ja tylko jej życie, miała wprawdzie przyjaciół, ale cały ten ciąg polegał na nieustannej drodze dom->jogging->ryby->dom->praca... Często otrzymywała awansy, a dodatkowo dorabiała sobie grając na ulicy. Czasem też na przyjęciach i w miejscach publicznych.

Później, gdy po udanym występie odpoczywała w parku, to doszła do wniosku, ze jej życie nie ma sensu. Gdy się zestarzeje i umrze, to nic po sobie nie zostawi. Tego co zrobiła wcale nie planowałam, to była decyzja w ciągu kilku minut.

A wiec adoptowała małą Christine. Wydaje mi się, że będzie kiedyś w przyszłości wielką pisarką lub dziennikarką, bo już pokazała mi się propozycja na cel życiowy, by zostać Prezenterką Pogody ^^ Już wyjaśniam dlaczego Angela wzięła się za gotowanie - wcześniej jadła na mieście albo wcale (kodyy), a teraz Christine musi coś jeść, a pizza codziennie może naprawdę zbrzydnąć =D

zelkam jest offline   Odpowiedź z Cytatem