View Single Post
stare 17.11.2009, 15:36   #2535
lithium
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post
Możecie mi coś napisać o inwestowaniu w budynki publiczne, bo nic na forum nie znalazłam? Opłaca się? Jedną Simką, która miała kupę zbędnych pieniędzy, wykupiłam udziały - nie pamiętam w czym, chyba spa - za 15000, w poniedziałek poszła po utarg i dostała 1000, i tak się zastanawiam, czy to są stałe kwoty, czy przypadkowe? I jeśli inwestować, to najlepiej w te najtańsze czy najdroższe? Ta inwestycja przy życiu "długim" zwróciłaby się pewnie dopiero jej wnukom, i nie wiem, czy wydawać na to pieniądze Simów, czy nie ma sensu
sumy sa zawsze jednakowe. najbardziej sie chyba oplaca kupic te najdrozsze, bo np. moj sim za osrodek naukowy dostaje 15 tys. na tydzien

Cytat:
Napisał Katka_Psychopatka Zobacz post
Słuchajcie, odkryłam coś dziwnego. Już dawno mi się wydawało, że sąsiedzi mojego sima jakoś się szybciej starzeją, a teraz mam na to dowód. Otóż moja simka chodziła do szkoły średniej z innym simem, w którym się zakochała. Ten sim był od niej młodszy o kilka dni, bo gdy moja simka urosła to on jeszcze przez parę dni był nastolatkiem. Zrobiłam im ślub pod koniec życia jako młody dorosły, wprowadzam tego sima, patrzę...a on za 4 dni będzie emerytem :/ O co chodzi?
ja tez mam podobnie, chcialam raz do mojego sima sprowadzic simke (miastowa), zeby sie z nia ozenil, miala tam kilka dni to zostania doroslym, a potem nagle o polnocy miala urodziny=/ jakby przyspieszone. nie wiem czy tak ma byc czy to blad gry
  Odpowiedź z Cytatem