View Single Post
stare 17.11.2009, 15:42   #1
Łezka

Reputacja: 17
Domyślnie Błąd zapisu gry

Witam! Jak dotychczas (od czerwca) nie zdarzały mi się problemy z grą The Sims 3, lecz dzisiaj był ten pierwszy raz, mimo iż nie jest piątek 13. W każdym razie: Klikam na okienko simów i wyświetla mi się, że można pobrać aktualizację (1.6), więc pobrałem, następnie ujrzałem darmowy telewizor do pobrania ze store z głównej strony o simach. Po pobraniu i aktualizacji i nowego telewizora, wszedłem do rodziny Szarotka do Riverview mam tam tylko jedną rodzinę. Grałem 3 godz. w międzyczasie czyt. dokładnie na 10 min przed skończeniem gry zapisałem ją. Po 10 min. uznałem za stosowne wzięcie się za lekcje, więc jak zawsze kliknąłem opcję zapisz i wyjdź, ale tym razem było inaczej wyświetlił mi się komunikat, że nastąpił nieoczekiwany błąd zapisu gry numer 16. uwagi na ten temat przeczytaj. To był cały komunikat, ale nie wiem co mam przeczytać bo nic się nie wyświetliło. Próbowałem na inne sposoby zapisać grę, ale za każdym razem wyskakiwał błąd zapisu gry numer 16. To wyszedłem bez zapisu do Menu gry gdzie się wybiera zapis i otoczenie. Wtedy w miejscu gdzie znajdował się zapis z rodziną Szarotka nie było zdjęcia Riverview, apo najechaniu myszką na ikonę wyświetliło się to:
'Riverview' Nie można wczytać tej zapisanej gry. Mogła zostać zapisana wraz z danymi z dodatku, który nie jest obecny już w systemie.
Proszę o pomoc, bo nie wiem co z moją grą. Po ściągnięciu ze store tego telewizora nic nie usuwałe,, ani nie dodawałem.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.