View Single Post
stare 22.11.2009, 18:25   #223
nmin

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry?

Dzisiaj mam wreszcie czas przyjrzeć się grze, na początek stworzyłam nową rodzinę (małżeństwo + córka, on poszukiwacz przygód i fotograf, do tego odważny i takie tam, żeby jak najwięcej zwiedził) i wysłałam ich do Egiptu, fajny jest Jak na razie Simka była w Sfinksie i doszła dość daleko, ale kawałek za mumiami nie miała klucza, zresztą padła ze zmęczenia i bała się mumii Postanowiłam jednak wyjść z tej rodziny i stworzyć sobie odpowiednik tego odważnego ojca, ale jako samotnego Sima. Trzy osoby to dla mnie na początek za dużo, gdy Simka badała te podziemia, reszta rodziny plątała się przy namiotach, a ja chcę jak najbardziej skupić się na przygodach, na relaksacyjne podróże przyjdzie czas potem
W każdym razie Egipt mi się podoba, co do Francji nie mam zdania, bo myślałam że będzie inna (spodziewałam się miasta, a tu francuska prowincja, chyba ta wieża Eiffela mnie zmyliła), ale nie znaczy, że gorsza, po prostu muszę ją lepiej zbadać i wtedy ocenię. A Chiny wyglądają super, do nich w ogóle podchodziłam bez zapału, a okazały się bardzo ładne, jeśli będą chociaż w połowie tak ciekawe jak ładne, to będę je uwielbiała

Ciekawy ten dodatek, myślałam, że to będzie coś jak Podróże i jedynkowe Wakacje, czyli Sim siedzi i pachnie, a tu zadania, zagadki, nieźle.
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem