View Single Post
stare 23.11.2009, 17:34   #703
simomaniaxxx
Guest

Domyślnie

ostatnio otworzyłam przedsiębiorstwo na innej parceli w Miłowie i doprowadziłam do poziomu 9 po czym wyszłam zapisując grę. teraz gdy chce dokończyć grę ta samą rodziną, po wejściu na parcele nie wyświetla mi się tryb życia tylko tryb budowania i kupowania tak jakbym włączyła tryb edycji a nie gry. Widnieje to kółko Z wszystkimi funkcjami w prawym górnym rogu takimi jak"wyceń", "gwiazdki klientów", ale nie ma panelu simów ani trybu życia. proszę o pomoc. nie mogę w żaden sposób sprowadzić simów do domu!!!

Cytat:
Napisał Krzykaczus_Pospolitus Zobacz post
Ja mam pytanie: Mam biznes na praceli publicznej (restaurację). Czy da się zrobić tak, żebym mogła zarzarzać tym biznesem nie wychodząc z mieszkania? Codzienne jeżdżenie tam jest koszmarnie męczące. Kierownika mam. A... myslałam, żeby zostawić biznes otwarty i będzie funkcjonował, ale gdy tylko przyjechała taksówka, to simka zamknęła biznes. Pomóżcie mi, jak zarządzać bez wychodzenia z domu.
ja zawsze gdy mam przedsiebiorstwo na innej nieruchomosci zostaje tam az nie doprowadze go do 10 poziomu i gram na kodzie maxmotives...

Ostatnio edytowane przez Liv : 23.11.2009 - 20:07 Powód: buahahahaha
  Odpowiedź z Cytatem