View Single Post
stare 26.11.2009, 20:08   #1
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry?

Bindi, u mnie czas działa dobrze, więc chyba masz jakiś bug. A co do dodatku to bardzo fajny, twórcy mieli świetny pomysł na to, żeby nie przypominał kolejnego dodatku o wakacjach. A raczej o przygodach, bo WP nastawiony jest bardziej na przeżywanie przygód niż na wakacyjne wypoczywanie - zamiast hoteli mamy bazy wypadowe i zamiast skupiać się na zwiedzaniu i prawdziwym wypoczywaniu skupiamy się na wykonywaniu zadań, badaniu świątyń i grobów, szkoleniu nowych umiejętności czy archeologii . Co prawda żałuję, że nie ma hoteli, poza tym to czego mi w nowym dodatku brakuje to pór roku i jeszcze jakiś dwóch miejscowości - tropikalnej wyspy w stylu Twikii i górskiej miejscowości pełnej górali i drewnianych chatek w stylu Bawarii (wyobrażacie sobie jodłujących simów w zielonych gatkach na szelki i czapeczkach z piórkiem ) Ale ogólnie dodatek jest świetny, każdy kraj ma swój charakter, imiona, style architektoniczny, przyrodę, a nawet ubiory, jest ogromna ilość artefaktów, pamiątek i przedmiotów z podróży. Ogólnie to najlepszy dodatek typu "wakacje" według mnie.
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.