View Single Post
stare 26.11.2009, 20:09   #962
Milou
Guest

Domyślnie Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.

Cytat:
Napisał Remus Lupin Zobacz post
Nie wiem jeszcze o co was zapytać ale dostałem pozytywnych odpowiedzi.

W tym szóstym konkretniej mi chodziło a o to czy będą studentem może wpadać w trans ale dzięki.

Czyli jak wyłączem aging off na starzenie to nie będzie mi odliczać ile dni pozostalo do końca studiów to dobrze.

Ale w dalszym ciągu nie wiem czy mogę wysłac kolegę przyjaciela przecieć powinna być ramka i kto ma iśc na studiach oprócz mojego sima.

Wiem czepiam się ale to bardzo ważne.

A co chodzi z tymi profesorami czytałem też o tym,że można do nich dzwonić i poprawiać oceny.

pytanie nr. 15 w tym samym magazynie pisze coś o przyjęciu sportowy czy to czasem nie dochodzi w mini dodatku Zestaw Kibica czy nie muszę mieć to.

*Tak, będąc studentem można wchodzić w trans, jeśli osiągniesz maksymalne zamiłowanie do danej interesującej Cię dziedziny.

*Taaaak, włączając aging off, nie będzie odliczać dni do kolejnego przedziału wiekowego, a zwłaszcza nie do końca studiów.

*Kolega przyjaciela? Rozumiem, że grasz danym simem i on ma tego kolegę tak? Jeśli wysyłasz sima na studia to będzie ramka bodajże dla tych, którzy się wybierają z Twojego domu na studia. Kolegi w ramce nie będzie. Są dwie opcje. Albo go wprowadzisz do domu, w którym jest sim, którym grasz i ich dwoje wyślesz na studia. Albo poprostu w otoczeniu klikasz na specjalny przycisk i możesz wysłaś każdego maxisowego/miastowego sima jakiego chcesz.

*Jeśli poznasz profesorów to tak, możesz do nich dzwonić, zaporosić i poprosić o korepetycje, co ci podwyższy ocenę.

*Przyjęcie sportowe dochodzi też w dodatku Na Studiach. Poprostu oglądają mecz w tv, jedzą zakąski i się bawią normalnie, nie ma żadnej filozofii.

Mam nadzieję, że jasno się wyraziłam i już nie będziesz pisać tak głupich pytań. Wystaczy wejśc w grę, pograć chwilę i wszystko wiadomo.

Ostatnio edytowane przez Milou : 26.11.2009 - 20:12
  Odpowiedź z Cytatem