Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?
nie podobała mi się wcześniejsza gra i musiałam zmienić, z resztą i tak simsy mi się psuły to je zainstalowałam od nowa.
MIŁOWO:
Wszystko było dobrze. Nic nie wskazywało na przyjazd nowego sima... Drake Johnsonz. Przystojny i tajemniczy mężczyzna był zagrożeniem dla Dona Lotario. Każda kobieta oglądała się za Drakem. Simowy tydzień później Andżelika Przyjemniaczek dorosła. Nie była już rudym plastikiem, lecz kobietą o wielkich ambicjach. Poszła w ślady swojej matki i została biznes - woman. Nadal spotykała się z Damianem Biedakiem, ale wiedziała, że już ich nic nie łączy. Pewnego sobotniego wieczora wybrała się razem ze swoimi przyjaciółkami Niną K, Diną K, Martą S [za pomocą kodu zrobiłam ją dorosłą] i Balbiną B do baru na przedmieściu. Wybiła gdzieś godzina 23. Do baru wszedł on - Drake. Usiadł gdzieś z boku i przyglądał się grupie przyjaciółek. Wtedy w oko wpadła mu Andżelika. Rudowłosa piękność. Rozmawiał, flirtował, tańczył z nią. Widać było, że rudej Drake też wpadł w oko. Drake miał plan. Wiedział, że o 24 wszyscy przychodzą do klubu dlatego zaprowadził Andżelikę w sekretne miejsce za klubem. Tam ją zabił. Zakopał ją pod jednym z drzew. Wsiadł do samochodu i odjechał...
DZIWNOWO:
Spokojna rodzina Kamasz. Generał Bolesław wciąż cierpiał po stracie swej ukochanej. Jadzia Kowal postanowiła go pocieszyć. I tak się w sobie rozkochali. Bolesław coraz więcej czasu poświęcał pani Kowal. Jego synowie byli szczęśliwi, oprócz Damazego. Tak... totalnie się zdenerwował. Jednak wtedy znalazł wsparcie u boku pięknej Rachel Winder. Rachel pochodziła z bogatej rodziny. Jej mama ma agencje modelek i modeli w której pracuje jej ojciec. Niestety... Gdy po imprezie u Ofelii Widmo, Damazy i Rachel zostali sami postanowili TO zrobić. Kiedy Damazy dowiedział się o ciąży Rachel odebrał sobie życie. Bolesław, Bartłomiej i Rupert byli zrozpaczeni. Generał szybko poślubił Jadźkę.
uff. koniec!
|