Cytat:
Napisał Volturia
Może nieco się rozpiszę...
Tak naprawdę dzięki twojemu fotostory, teraz na forum spędzam czas, czytam a przede wszystkim piszę. To twoje opowiadanie wkręciło mnie w forum, za to również jestem Ci wdzięczna oraz za to, że miałam co czytać w chorobie, bo uwierz... Żadnego innego FS nie chciało mi się nigdy nadrabiać, nie w takiej ilości.
|
Miło jest usłyszeć, że ktoś docenia moją pracę.Cieszę się, że zmotywowałam Cię do pisania
Jeśli chodzi o Nancy i ostatnie wyznanie Aladara to Libby ma rację, w tym momencie jej już nie było. To był demon.
Epilog jest nawiązaniem do prologu w pierwszym rozdziale i rzeczywiście są one skierowane do jeźdźców.
Cytat:
Napisał Libby
Szkoda, że to już koniec  .
Skąd wziął się tytuł? Chodzi o przebudzenie Lucy  ? Bo chyba nie o przebudzenie Nancy, skoro dość późno wyszło, że to ona ma być ostatnim jeźdźcem  .
|
Nie mam pojęcia skąd mi się wziął tytuł

Po prostu jakoś tak mi się nasunął. Teraz myślę, że lepsze by było "Przebudzenie", albo "Powrót" lub coś w tym stylu.
Wiedziałam, że was zasmucę zakończeniem, no ale inaczej się nie dało. Żeby powstrzymać apokalipse musiałabym zabić Nancy, a wtedy biedny Aladarek by został sam... A poza tym osobiści jestem fanką nieszczęsliwych zakończeń. Zawsze pozostawiają jakiś niedosyt