30.11.2009, 19:46
|
|
Guest
|
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Cytat:
Napisał Rocket
kiedyś przeczytałam, że z każdym postem w agresywnej dyskusji wzrasta prawdopodobienstwo, ze ktos zostanie porownany do hitlera. a tutaj zawsze komunisci, interesujace zjawisko. ciekawe czy mozna to podpiąć pod powszechne urazy i posrania obywateli krajow postkomunistycznych czy po prostu za malo dzisiaj spalam i wyłażą ze mnie chore mądrości.
|
chore czy nie, lepiej jakiekolwiek mądrości niż pierdzielenie głupot
@up nie oglądam działu videostory ale podzial na seriale i teledyski wydaje mi sie OK (na komedie i horrory to juz przesada).
@Mickey, fajnie, każdy ma jakieś propozycje ale brak ciągle głównego dowodzącego (pozostała część adminów służy do utrzymania porządku, nie kopania w forum od strony technicznej ale subfora moga dodac). Po mojemu przede wszystkim trzeba naprawić to co nie hula a potem zająć się dodawaniem nowości.
I już nie rób z nas łaskawie ludzi epoki kamienia łupanego. Pojawił się nowy admin, światełko w tunelu, dodał opcję blogowania i cisza.
Czy naprawdę uważasz, że jak ktoś się przyzwyczaił to jest zachwycony z obecnego stanu rzeczy?
@Liv, nie irytuj się tak. Akurat ty jesteś TYLKO modem, więc tekst pana M. nie powinien na tobie robić większego wrażenia jak przyjęcie do wiadomości i ew. przekazanie komuś wyżej
@down: centa, jestes moim bogiem
Ostatnio edytowane przez Raven : 30.11.2009 - 20:41
|
|
|