Odp: Co chcielibyście zmienić?
"co do propozycji - lepiej by bylo (moim zdaniem!), gdybys napisal cos konkretnego, a nie tylko rzucanie 'subfora' i 'jestescie zacofani'. ja osobiscie widze tu tylko jakies metne propozycje i proba przeforsowania ich na sile. jak chcesz, to podaj konkrety"
Zabijcie go jeszcze. -,-
A jakie Twoim zdaniem są konkretne propozycje?. Jak powie się coś 'bardziej konkretnego', to jeszcze bardziej zjedziecie. Tu nie można wyrazić swojego zdania, bo zaraz są komentarze 'po co?'. Wy nikomu nie dajecie dojść do słowa, bo zaraz 'to jest bezsensu!' - a moim zdaniem bezsensu jest ten temat, bo zaraz z mordą. Nie, nie wolno nic powiedzieć. Nic. Najlepiej się zamknąć i Wam słodzić - to byłoby najlepsze, no nie?. 8D
Dobra, ogólnie to już kończę, bo i tak to do niczego nie doprowadzi - tym bardziej, do jakiejkolwiek zmiany na forum.No bo po co wam. Jestem pewna, że za następne pięć lat, forum będzie wyglądało tak jak wygląda... zacof....
[******] - to dla was.
"zrozumcie, że ja naprawde nie mam zbyt czesto dotepu do komputera, bo z 24 godzin dnia, ja okolo 12 jestem poza domem :F "
Są inni admini.. nie jesteś tu TYLKO TY.
Ostatnio edytowane przez Becia : 30.11.2009 - 21:34
|