Cytat:
Napisał Beatrix
"co do propozycji - lepiej by bylo (moim zdaniem!), gdybys napisal cos konkretnego, a nie tylko rzucanie 'subfora' i 'jestescie zacofani'. ja osobiscie widze tu tylko jakies metne propozycje i proba przeforsowania ich na sile. jak chcesz, to podaj konkrety"
Zabijcie go jeszcze. -,-
A jakie Twoim zdaniem są konkretne propozycje?. Jak powie się coś 'bardziej konkretnego', to jeszcze bardziej zjedziecie. Tu nie można wyrazić swojego zdania, bo zaraz są komentarze 'po co?'. Wy nikomu nie dajecie dojść do słowa, bo zaraz 'to jest bezsensu!' - a moim zdaniem bezsensu jest ten temat, bo zaraz z mordą. Nie, nie wolno nic powiedzieć. Nic. Najlepiej się zamknąć i Wam słodzić - to byłoby najlepsze, no nie?. 8D
Dobra, ogólnie to już kończę, bo i tak to do niczego nie doprowadzi - tym bardziej, do jakiejkolwiek zmiany na forum.No bo po co wam. Jestem pewna, że za następne pięć lat, forum będzie wyglądało tak jak wygląda... zacof....
[******] - to dla was.
"zrozumcie, że ja naprawde nie mam zbyt czesto dotepu do komputera, bo z 24 godzin dnia, ja okolo 12 jestem poza domem :F "
Są inni admini.. nie jesteś tu TYLKO TY.
|
nik tu nikogo nie chce zabijac, po prostu skoro wy macie prawo napisac, co wam sie nie podoba, to my mamy prawo napisac, ze nam sie podoba lub cos jest bez sensu.
nikt go nie zjedzie, najwyzej napisze watpliwosci co do tego pomyslu. mam wrazenie, ze jestes strasznie przewrazliwiona i niepotrzebnie to przezywasz. patrz na to, co pisze oaz czy ktos inny, kto rzeczowo potrafi odpisac.
swoja droga, slodycz potrafi wzbudzic mdlosci
a propos jeszcze pomyslu - wydaje mi sie, ze gdyby admini mieli konkretnie napisane co zmienic, byloby zdecydowanie latwiejsze dla nich do zrealizowania. a nie jakies 'costamsmostam'. bo tak na chlopski rozum - kiedy pytasz sie rodziny, co zrobic im na obiad a oni odpowiadaja 'costam obojetnie' to nie trafilby cie szlag?
poza tym widze istotniejsze problemy do rozwiazania, chociazby wspominana do bolu kwestia niedzialajacych przyciskow. ale jak widac ten problem moze rozwiazac tylko 'glowny admin' (nie wiem jak to sie nazywa) a skontaktowanie sie z nim rzeczywiscie moze byc klopotliwe.