View Single Post
stare 02.12.2009, 19:42   #5
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Błąd - nagła zmiana małżonka!

No cóż, kodu nie ma, przynajmniej ja nie widziałem. A ewentualnie zamiast czekania na patch można po prostu nie wyjeżdżać na wakacje. Możecie też spróbować tego triku co do odmłodnienia sima, ja go raz zastosowałem i wszystko było ok, ale wiadomo, żeby wyniki były wiarygodne, trzeba przeprowadzić więcej badań, więc przeprowadzajcie je:

Zanim wybierzesz opcję "podróżuj" w telefonie, wyłącz starzenie się simów. O godzinie 0:00 przesuwa się pasek wieku dla sima, więc jeśli nie chcemy zakłóceń w rytmie i długości życia sima, najlepiej wyjeżdżać na wakacje przed tą godziną, najlepiej za dnia. Po powrocie z wakacji po prostu włączcie z powrotem starzenie się.

U mnie to zadziałało, ale jak już pisałem zastosowałem to tylko raz, więc nie mogę powiedzieć, czy to szczęśliwy traf, czy metoda (wcześniej cały czas wracał sim odmłodzony). No jeszcze jedną metodą może być zapisanie sobie na kartce przed wyjazdem sima czy simów ile im pozostało do rozpoczęcia nowego etapu i po prostu po powrocie z wakacji jeśli odmłodnieli zrobić im urodziny odpowiednio wcześniej. Wg schematu: sim ma 5 dni do następnego etapu. Wraca z wakacji i ma teraz 10 dni, czyli odmłodniał o 5 dni, w takim razie robimy mu urodziny za 5 dni, bo o tyle mu brakowało przed wyjazdem
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem