View Single Post
stare 03.12.2009, 13:39   #11
nmin

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Czy naprawdę masz oryginalną grę? Sonda

Mam wszystkie dodatki i akcesoria, i wszystko jest oryginalne. Dopiero na początku tego roku zmieniłam komputer na taki, który radził sobie z TS2, więc zachciało mi się tej gry i kupiłam na Allegro duży zestaw używanych płyt, były tam podstawa, cztery dodatki i siedem akcesoriów, i za całość zapłaciłam 200 złotych, czyli naprawdę niewiele. Resztę dokupiłam w bardzo szybkim czasie, też używane, nowe kupowałam tylko Zwierzaki i OŻ, bo akurat były tanie. W tym, że mam wszystko używane, nie widzę problemu - przecież to tylko płyty. Pudełka i książeczki z kodami są, a poza RiO cała reszta leży przecież bezczynnie po instalacji na półce.
Gdybym była młodsza i nie miała własnych, zarobionych pieniędzy, to albo miałabym piraty, albo dostawałabym kolejno po jednym dodatku na urodziny czy imieniny, bo rodzice nie kupiliby mi bez okazji dodatku do gry za kilkadziesiąt złotych, tylko dlatego, że akurat jest premiera. Piraty mnie irytują, bo często są problemy z instalacją, a dostawanie po jednym dodatku raz na kilka miesięcy pewnie szybko by mnie znudziło, więc ostatecznie, prawdopodobnie, nie miałabym TS2 wcale
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.