View Single Post
stare 03.12.2009, 18:35   #1
Łezka

Reputacja: 17
Domyślnie WP...Przyjaciele

Witam! Mam problem. Otóż moja simka Bogusława stworzona została zaraz po zainstalowaniu TS 3 Wymarzone podróże dzień po premierze. Owego czasu nie sprawiała żadnych kłopotów - wszystko działało prawidłowo. Jednak dzisiaj (czyt. przed chwilą) wszedłem do gry i otwarłem zapis z jej rodziną. Bogusia dopiero co wróciła z wakacji i to była godzina 24, wiec położyła się spać. Następnego dnia chciałem, by zaprosiła do siebie swego narzeczonego Jerzego Deana, ale jak się okazało cały dział kontakty był pusty po prostu zwyczajne pole wskazywało to, że ona nikogo nie zna, ależ odwrotnie znała około 20 osób i przyjaźniła się z czterema. Nagle wszystko zniknęło. Bez zapisu gry wyszedłem i jeszcze raz wszedłem, ale jest to samo. Co się okazuje ona może zadzwonić do swoich przyjaciół , ale podczas rozmowy pasek znajomości się nie przesuwa, a kiedy chce kogoś poznać to cały pasek kontaktu ma na czerwono nawet część gdzie powinno być zielone. Proszę o pomoc, ponieważ ta simka ma już 3 poziom wizy w Chinach i drugi w Egipcie nie chciałbym jej stracić, ale czy moje czarne myśli ktoś rozwieje? Z góry dzięki.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.