View Single Post
stare 08.12.2009, 19:06   #226
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i Odpowiedzi

Cytat:
Napisał agnieszka130187 Zobacz post
Nie widzę tam żadnego okrągłego klucza, tylko ten półksiężyca, mogłabyś jakąś fotkę pokazać czy coś ?

Jeszcze jedno.... Jestem w Egipcie 4 raz.... od 2 razu od pewnego dnia nie ma sprzedawcy przedmiotów różnych o żadnych godzinach.... Simowie się denerwują, nic nie można kupić, co zrobić ? Nie pomaga wyjazd i powrót, sprzedawcy jak nie ma tak nie ma.

Gdzie w Egipcie rybę mumie można złowić ?
Hmm, nigdy nie miałem takiej sytuacji, ale może sprzedawca ten umarł i gra przez bug ma problem z ustaleniem nowego sprzedawcy czyli winny może być postęp historii. Możesz spróbować w edycji Al Simhary wprowadzić jakąś rodzinę do tego otoczenia (jeśli się da, ja osobiście nie sprawdzałem jeszcze, ale ponoć się da) i może to coś da. Oczywiście to są tylko i wyłącznie moje przypuszczenia więc bardzo prawdopodobne, że to nie to, ale możesz spróbować.

Cytat:
Napisał kwiatuszek333 Zobacz post
Jak przedłużyć simowi życie? W sims 2 był ten eliksir z nagród...
Słyszałem iż w sims 3 na 10 poziomie ogrodnictwa można wychodować specjalną roślinę której zjedzenie odmładza sima o 1 dzień, pytanie moje brzmi skąd wziąć sadzonkę. Słyszałem także o jakimś odmładzającym sarkofagu lecz nie znalazłem żadnej z jego części. Czy to plotki czy prawda? Gdzie szukać tego sarkofagu...
Hehe, no ewentualnie możesz pojechać na wakacje, po powrocie będziesz miała początek grupy wiekowej

Ostatnio edytowane przez Levkoni : 08.12.2009 - 19:15
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem