View Single Post
stare 08.12.2009, 19:25   #87
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Problemy z misjami

Cytat:
Napisał HNL Zobacz post
Do tej pory mam problemy z jednym rodzajem misji - dotyczącym robali różnego rodzaju. Albo w ogóle się nie pojawiają, nawet jak wytrwale kilka dni czekam i obserwuję wyznaczone miejsca. Albo, jak wydarzyło mi się we Francji, miałam znaleźć Jasnożuka (chyba tak się nazywał) i przywieźć go do Egiptu. Zamiast niego pojawiał się Toniak Żebarkowaty. Gdy go zbierałam "zaliczało go" normalnie jako tego Jasnożuka. Ale w Egipcie okazywało się, że jednak misję mam dalej niewypełnioną.

Jeżeli chodzi o Topór Pangu, to za pierwszym razem w ogóle nie mogłam go znaleźć i myślałam, że utknęłam. Okazało się, że to błąd i topór nie wyświetlał się w należytym miejscu. Za drugim razem było ok - bardzo łatwo go odszukać.
Co do pierwszego problemu to przeczytaj może dokładnie wymagania misji, może coś pominęłaś, może trzeba ich więcej sztuk złapać, albo nie ten gatunek, ewentualnie to był błąd i jednak to był toniak. Co do drugiego problemu to przychodzi mi tylko na myśl to, że już wcześniej jakimś simem zdobyłaś topór i przez błąd gry wtedy go już nie było i jeszcze nie zdążył pojawić się nowy, jak pojechałaś tam innym simem. Albo zwyczajny bug
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem