CO SIĘ STAŁO
ZE ŚWIĘTAMI?!
Od pewnego czasu da się zauważyć, że święta
Bożego Narodzenia wiążą się głównie z zakupami i wydawaniem pieniędzy. Gdzie podziały się czasy kiedy każdy tak oczekiwał tego
magicznego czasu? Teraz święta to dla nas głównie czas wolny od szkoły/pracy, prezenty, zakupy i kolacja wigilijna, której nikt nie lubi z powodu dzielenia się opłatkiem i rozmawiania przy wigilijnym stole „o wszystkim i o niczym”. Być może są to tylko moje odczucia, ale zdaje się, że bardzo trafne. Coraz mniej lubimy świąteczne spotkania z rodziną czy ubieranie choinki, które kiedyś sprawiało nam tyle frajdy… A
Święty Mikołaj… gdzie podział się gruby, starszy pan z siwą brodą, czerwoną czapką i zaprzęgiem reniferów, który nie występował w reklamach telewizyjnych? Czy lubienie świąt Bożego Narodzenia to kwestia wieku, czy może czegoś innego?
Na koniec tego pesymistycznego artykułu pragnę wam życzyć wesołych i udanych świąt, takich jakie sobie wymarzycie i tradycyjnie spełnienia marzeń
Dominic
Odpowiedz w sondzie: Czy lubisz święta Bożego Narodzenia
LINK DO CAŁOŚCI:HOROSKOP
WSZYSTKO I NIC
CZYLI FORUM W PIGUŁCE
Cóż chciałbym zacząć od naszego wspaniałego forum. Streszczę teraz historię i mam nadzieję, ze przybliży wam to nasze bliskie forum...
Z okazji zbliżających się świąt
przeczytajcie to!
Chciałbym w moim artykule podać wam
userów, którzy zostali w najbliższym czasie
zbanowani
Zbanowani zostali:
Bany czasowe:
Kurczaczek - prośba o przesłanie płatnego zestawu mebli, wyzywanie userów, chamstwo; do 15.10.2009, ~15:00
Makss99 - obrażanie usera na PW (cyt. "ty po****** ci**"), do 13.10.2009, ~15:00
edziu209 - zadawanie jednego i tego samego pytania pomimo dwukrotnej pomocy (mówiłam, żeby poszukała, nawet wskazałam konkretny dział) i ostrzeżenia, do 23.10.2009, ~16:00
Pati - obrażanie usera na SB, wulgarne słownictwo, do 22.10.2009, ~16:00
DżonazBraders - obrażanie usera na SB, wulgarne słownictwo, do 22.10.2009, ~16:00
Nattalciaa - nagminne łamanie regulaminu, do 15.11.2009, ~18:00
Harry787 - spam, do 11.11.2009, ~19:00
Harry787 - ciągły spam, do 13.12.2009, ~17:00
w tym ostatni jest aktualny.
Bany permanentne:
Lily, Minnie, Adziszonek - multikonto
Ocravia Deathblade - multikonto Zoe Castillo, Elektra, Legolas, plagiat.
Mostilla, Niunia- multikonto
sevi, dejyi1 - multikonto, obrażanie userów
zyga13, zyga123 - multikonto
Katara, Milka Shake, Zaklinacz Wody - multikonta
QQłka, QkukłeCka, Nataliii, NataLiI - multikonto
Pochwa Zła - ban za obraźliwy nick, ale dorzucę do tego: bezsensowne posty+obrażanie użytkowników+ogólnie idiotyczne zachowanie
Desaire.♥, kacia46 - multikonto
Cheetah Ranger, Penguin - multikonto Katara/Damek
Ostrzeżenia dostali:
brak
Zbliża się też Forum Awards, więc zapraszam do głosowania i mam nadzieję, że frekwencja będzie większa niż przy wyborach na euro-posła

Jako, ze zbliża nam się to Forum Awards będziecie mieli do wyboru wiele różnych kategorii i jak przypuszczam będzie mogli zagłosować na tylko 3 osoby w każdej z nich. Przypominam, ze Forum Awards to wybory
userów w kategoriach takich jak, np. Miluch, mod/admin masta, picasso, projektant TS1/TS2/TS3 itd.
Oczywiście za nowymi TS3 stoi już jeden dodatek - Wymarzone Podróże, jest to dodatek o wakacjach, można pojechać do Chin, Francji, Egiptu.
W TS3 mamy możliwość zmiany stylu danych mebli, więc nie trzeba ściągać potrzebnych kolorów, wystarczy kreatywność, pomysł i umiejętności.
Na stronie TS3 można ściągnąć (pod warunkiem, ze mamy zarejestrowaną oryginalną grę) meble. Jest jeszcze nadzieja dla tych, którzy ściągają gry, mianowicie nowe otoczenie Riverview. Jest ona darmowe i... co tu dużo gadać jest świetne no i można zbudować tam parę ładnych stylowych domków, które zamieścimy na
tej stronie. Z przyjemnością wszyscy będą je komentować
Jeszcze raz razem z Dominic'iem (w prawdzie on nic o tym nie wie ;]) pragniemy pogratulować
Liv, bo została moderatorem i pozdrawiamy zawaloną sesjami Oazis. Pozdrawiamy, wasi redaktorzy!
Zachęcamy do dzielenia się z nami myślami i brania udziału w grach w naszym dziale
Offtop. Znajdziecie tam różne działy z grami, rozmowami na poważnie, woman/men zone, muzyka itd. Oczywiście w offtopie wszyscy userzy tworzą "kółko różańcowe" nikt się nie kłóci i panuje ZAWSZE miła atmosfera
Gdy znudzi nam się offtop możemy przejść do
Fotostory, fotostory to "komiksy" sam kiedyś pisałem, ale... szkoła i te inne sprawy. Jest to bardzo ciekawe i zachęcam do czytania, ja osobiście mogłem przeczytać po 30 odcinków różnych fotostory

.
Kolejnym genialnym sposobem na zabicie nudy jest
Videostory, videostory to seriale kręcone przez userów, jest nawet taki dział User Awards! Uwielbiam videostory, a zwłaszcza siostry wiedźmy, ale jest mało odcinków

Więc skoro pokazałem wam nasze User Awards, Foto i Video story, oraz nasze domki, mam nadzieję, tek artykuł wam się podoba no i spodziewajcie się nowego w styczniu/lutym.
Żegnam wasz redaktor Esprit88!