Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?
Haha ;d no to teraz ja się rozpiszę ;d
Rodzina Lotario.
A ja chajtnęłam Dona z Diną, mają córkę bardzo podobną do Dona, ma na imię Diana (jest na etapie 'dziecka') xD Na początku byli szczęśliwą rodzinką.. teraz Don i Dina są tylko najlepszymi przyjaciółmi, nie czują już nic do siebie, oboje mają kochanków. Don ma 7kochanek ;o ,a Dina na razie 2. xD Ale są nadal z sobą ze względu na córkę, która nie wie co się między jej rodzicami dzieje. Przy niej udawają że nadal są szczęśliwi gdy jej nie ma wciąż się kłócą.
Rodzina Ćwir.
Więc tak. Morti do śmierci był sam, za bardzo cierpiał ze straty Belli by się z kimś związać xD, Kasandrę ożeniłam z tym co przywozi przesyłki.. (np żarcie xd) Stefan ma na imię. (jest murzynem) i mają córkę (niemowlaka) Alicję.
Aleksander (nastolatek) zakochał się w mojej Różowej laluni xD lecz ona go spławiła, wtedy wspierała go jego najlepsza przyjaciółka Jolanta (miastowa nie pamiętam nazwiska, ale chyba Kostuch.. są dwie miastowe Jolanty i one mi się kićkają, jc ta Jolanta jest nastolatką) . Aleksander zakochał się w niej, i z przyjaźni zrodziła się miłość. ^^ Na razie rodzinka żyje sobie spokojnie.
Kaliente.
Tu chodzi o Ninę. Związała się ona z moim simem (biednym ,ale przystojnym), nie pamiętam jego imienia.. I z nim miała bliźniaki (chłopcy) byli strasznie brzydcy, też nie pamiętam imion xD Po jakimś czasie Ninie nie odpowiadała rola matki i żony, więc zostawiła męża i dzieci. Teraz mieszka sama. Dawno w nich nie grałam xD.
Przyjemniak.
Marysia i Daniel się rozwiedli, Daniel zamieszkał z Kasią Langerak (Sprzątaczka), natomiast Marysia ożeniła się z.. em.. nie pamiętam kim on był (jakimś NPC, chyba ogrodnikiem) nie pamiętam też imienia. (są emerytami i żyją szczęśliwie)
Jej córki Liliana i Andżelika ,które nigdyś się nienawidziły teraz się uwielbiają, a także się pożeniły. Liliana ze Damianem, a Andżelika ze Szczepanem (Andżelika to była ta buntownicza nie? xD). Liliana i Damian mają dziecko- dziewczynkę Julkę (niemowlak) jest bardziej podobna do ojca.
Przyjemniaczek.
Daniel i Kasia Langerak. Mają czwórkę bachorków xD (chłopców) jedno adoptowane- Kacper się zwie (teraz jest dzieckiem), Robert (małe dziecko), Łukasz (małe dziecko) i Adam (niemowlak). Daniel jest bardzo szczęśliwy z takiej ilości chłopców, zawsze chciał mieć syna, teraz ma ,aż 4 ;o xD
Marzyciel.
Dariusz dał sobie spokój z miłością do Kasandry i ożenił się z Jolantą (miastowa, murzynka - dorosła, to ta druga która mi się kićka z tą od Aleksandra Ćwira). xD i mają syna Piotra (niemowlak)
To już chyba wszystkie Maxisowe Rodzinki. Wgl uwielbiam grać w rodzinki ,które były już w Miłowie. W Dziwnowo i Werone prawie wcale nie gram. xD
|