Ćwirowie:
Kasandrę odwiedził Don Lotario, a ta chciała wyjść za niego za mąż, no a on porzucił ją przed ołtarzem, a potem doprowadziłam do OSTREJ kłótni i opcji 'ATAKUJ'... Dalej to już Ćwirami nie grałam...
Lotario:
No to Don przerobił sobie swój brudny dom na luksusowy apartament z przeszklonymi ścianami (wiem, wiem, że mam pomysły ;p) , a potem poślubił pewną nową w Miłowie kobietkę, lecz miał na sumieniu owe wydarzenie, gdyż jakby spojrzeć do jego kontaktów, zauważyć można ilość jego dziewczyn... Ale mu pasowało,że lasia bogata

A w tym właśnie momencie przyjechał zamówiona przeze mnie pokojówka i jedna z jego ukochanych - Kasia Langerak czy jakoś tam, i niestety doszło do zdrady na jej oczach, co Kasi nie uszczęśliwiło... Ale co tam, ona i te inne się już nie liczą, gdyż Don znalazł już tę jedyną

Przyjemniaczek czy Przyjemniak:
Wyprowadzili się i słuch o nich zaginął, a do trochę przerobionego domu tej rodzinki wprowadziłasię młoda para - Dagmara i Darek Lucky

I Darek jest biznesmenem, Dagmara w domu siedzi i sobie żyją

Kaliente:
Dina się od Mortimera odwaliła na szczęście, Nina to nic tam za bardzo nie robi, dom im przerobiłam, no... I to chyba na tyle Nic nimi nie robię, bo mi się nie chc ;p