Cytat:
Napisał Joe_Black
Może napiszę tutaj bo w poprzednim nikt nic nie odpisał.
Błędny plik o którym mówisz to TLHost.dll czy jakoś tak. To przez niego wywala błędy.
Ja wrzuciłem aktualizacje 1.8... (Podstawa) i 2.3... (Podróże) i zniknęło mi Riverviev. Córka się do mnie nie odzywa bo popsułem jej gre. :/ Teraz przy uruchomieniu niby jest zachowany save ale po najechaniu na niego wywala komunikat: Wczoraj wszystko wywaliłem. Do wersji 1.4.6 Riverviev jest aktywne po wrzuceniu 1.6... wywala że mam nieaktualną grę i w ogóle nie chce się uruchomić a po aktualizacji do 1.8 Riverviev znika i za cholere nie można go zainstalować. i pewnie przez to savey nie działają. Jakieś pomysły? Proszę o pomoc jak można rozwiązać ten problem.
|
Ja musiałam jeszcze raz pobierać ze store riverwiew i po wejściu w pobrane było widać tak, jakby wcale nie było zainstalowane i dopiero gdzieś za 5 razem mi zainstalowało. Pomijam już to, że nie wiem za którym razem udało mi sie w końcu je pobrać...
epletre u ciebie problem z basenem raczej bym upatrywała w karcie graficznej. może pokombinuj ze sterownikami. Masz wysokie ustawienia? Po aktualizacjach one czasem się zmniejszają same z siebie.