Zacytuje Wam odpowiedz od EA:
...."Proszę usunąć pliki cookie oraz historie w przeglądarce wg instrukcji na stronie :
http://www.google.com/support/accoun...l&answer=32050
Następnie proszę ponownie zainstalować grę, proszę uruchomić program startu The Sims 3 jako Administrator (kliknąć prawym przyciskiem mysz na ikonie The Sims 3 i wybrać uruchom jako administrator). Następnie rozpocząć pobieranie aktualizacji oraz ponowić próbę instalacji dodatku (proszę nie instalować przedmiotów z giełdy wymiany). Proszę również na czas instalacji obniżyć zabezpieczenia w antywirusie i firewallu, lub zupełnie je wyłączyć."
Dowcipne nie ?! NIE INSTALOWAC PRZEDMIOTOW Z GIELDY WYMIANY ,ze Store pewnie tez ?! Ch..era
Dobrze, ze wrocilam do poprzedniego patcha. Instalowalam aktualizacje pobrane z internetu recznie i teraz mam wszystko i smiga gra az milo. Nigdy wiecej poprawek z EA
Cytat:
Napisał Joe_Black
Może napiszę tutaj bo w poprzednim nikt nic nie odpisał.
Błędny plik o którym mówisz to TLHost.dll czy jakoś tak. To przez niego wywala błędy.
Ja wrzuciłem aktualizacje 1.8... (Podstawa) i 2.3... (Podróże) i zniknęło mi Riverviev. Córka się do mnie nie odzywa bo popsułem jej gre. :/ Teraz przy uruchomieniu niby jest zachowany save ale po najechaniu na niego wywala komunikat: Wczoraj wszystko wywaliłem. Do wersji 1.4.6 Riverviev jest aktywne po wrzuceniu 1.6... wywala że mam nieaktualną grę i w ogóle nie chce się uruchomić a po aktualizacji do 1.8 Riverviev znika i za cholere nie można go zainstalować. i pewnie przez to savey nie działają. Jakieś pomysły? Proszę o pomoc jak można rozwiązać ten problem.
|
Nie odpisalam Ci tam bo myslalam,ze juz Cie zabily wzrokiem

Przy odinstalowywaniu podrozy wyraznie pisze, ze jesli simowie sa w obcym kraju nalezy najpierw wrocic nimi do domu, zapisac gre i dopiero mozna odinstalowac i sawy dzialaja. U Ciebie juz po wszystkim ale mozesz sprobowac drugi plik w katalogu Sawes z rozszerzeniem backup tylko trzeba skasowac ta nazwe backup i kropke i sprobowac z tego uruchomic.
Jesli z tego nie ruszy to znaczy trzeba zaczac gre od nowa.
Ida swieta wiec kobiety Ci wybacza
Jak ktos potrzebuje linki do patchy aby recznie zaktualizowac to pisac. Ja jestem juz po formacie, wszystkie aktualizacje przerobilam, na ta ostatnia skusic sie nie dam bo nic nie naprawia a wszystko knoci