Temat: Why me?
View Single Post
stare 24.12.2009, 23:18   #305
Volturia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: 'Why me?'

Oh, Libby - twój komentarz jest jak prezent pod choinkę dzięki.

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
Dziwi mnie bardzo zachowanie Emmy. Tak się kiedyś lubili a teraz prycha na sam jego widok. Dałaby facetowi szansę a nie .
Dziwne też to, że wybrała Jasona...
Mnie również te rzeczy dziwią i tak naprawdę nie do końca mogę powiedzieć, co kierowało mną w początkach, gdy układałam ich stosunki w swojej głowie ;p
Emma ma do niego wewnętrzne uprzedzenie - ja oczywiście wiem dlaczego, ale wam nie do końca mogę coś więcej zdradzić niż to, że ona sama nie wie o co jej ogólnie chodzi.
Również nie mam pojęcia jak mogła wybrać tego nieudanego J.Vixena xp

Cytat:
Mam pewne podejrzenia co do tego całego Blake'a, ale może gdzie indziej Ci to napiszę, bo wydaje mi się, że mogłabym coś zdradzić .
Scena w barze genialna . Ogólnie sporo masz takich scen w swoim dorobku
Co do Blake`a - nie był on tylko postacią na 2 czy 3 odcinki, tak jak jest dla przykładu z David`em czy Troy`em. Pojawi się on jeszcze nie raz i bardzo rozwinie, właśnie jego postać, dalsze losy głównej bohaterki/bohaterów.
Dzięki za uznanie co do tych kilku scen, nie do końca wiem jakie masz na myśli, ale właściwie... to nawet się domyślam

Cytat:
Mam nadzieję, że ostatecznie Em i Ian się zejdą i będzie to coś więcej .
Martwi mnie to, że ogłosiłaś, że planujesz smutne zakończenie. Protestuję !
Nie zaprzeczę, ale i nie potwierdzę ich związku
Zakończenie - Dla kogo smutne to smutne ;]

Daję sobie termin ( nie powiem wam do kiedy, bo jak go przekroczę, to nastąpi ogólny bulwers ), aby napisać część ostatnią tego roku a tymsamym - tak Liv ;] - zakończyć pierwszą serie. Tak wypada, zrobić ładny podział najlepiej tak aby wyszły 24 odc. ogólnie - ale nic nie obiecuję, bo to zawsze ulega zmianie pod koniec.Poza tym od kiedy myślę o takich bzdurach xd
Bez obaw - myślę, że już pod koniec stycznia może być coś nowego po części dwunastej.

Pozdrawiam, VOLT