View Single Post
stare 25.12.2009, 19:32   #164
Asa17
Guest

Domyślnie Odp: Problemy z misjami

Witam
Mój problem dotyczy dwóch misji we Francji:
1) Misja, w której poszukujemy strażników muzeum. A dokładniej etapu: znajdź źródło odgłosów. Po zejściu na dół w pomieszczeniu są dwa pomniki oraz trzy "strzałki" na podłodze wskazujące na ścianę. Jedną ze wskazanych ścianek mogłam od razu "zbadać" i przejść dalej. Przy pozostałych natomiast nic się nie dzieje. Nie ma żadnych opcji. Próbowałam manewrować tymi pomnikami, ale do niczego nie doszłam. Co tu trzeba zrobić?

2) Misja, w której przeszukuję piwnicę jakiegoś gościa o nazwisku Dultien (nie jestem pewna czy dobrze napisałam). Schodzę do tej piwnicy, umieszczam klucz na miejscu i wchodzę do pomieszczenia, w którego rogu stoją trzy pomniki, a podłoga jest w pewnych miejscach zabarwiona na niebiesko i czerwono. Tu także próbowałam przesuwać pomniki we wszystkie kierunki, ale nic.

Pomniki, jak narazie, irytują mnie najbardziej. Momentami zapominam, że to symulator życia. Podchodzi to raczej pod przygodówkę W każdym razie, wolałabym przejść te misje niż używać jakichś kodów. A nie ma sensu chyba przerywać czegoś co i tak będzie trzeba kiedyś przejść :/
  Odpowiedź z Cytatem