View Single Post
stare 26.12.2009, 10:58   #148
Invidia Semper

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Atelier Invidii Semper

Cytat:
Napisał Evanna Zobacz post
kocham ją a wszystkie uwagi inni powiedzieli
rozkopuję temat ;D
Luth <podaje łopatę> : *

Cytat:
Napisał pensivelane Zobacz post
Fryzura dobrze dobrana, a przy tym świetne tło. Jedyne co nie przypadło mi do gustu to tipsy. Nigdy nie byłam ich zwolenniczką, bo to takie 'łopatki'.
Szukam od jakiegoś czasu jakichś ładnych paznokci i nic oprócz takich łopatek nie ma, a te simowe palce nie są zbyt piękne :>

Cytat:
Napisał Inko Zobacz post
Świetna, a prezentacja dodaje jej jeszcze większego uroku.
Dziękuje Tusiu xd

Cytat:
Napisał aniołek Zobacz post
Zwykle lubiłam się pokusić o wybranie najładniejszego zdjęcia z Twoich prezentacji, ale tym razem wybór byłby bardzo trudny. Każda fotka jest bardzo precyzyjnym kadrem i w każdej zamknięta jest jakaś wyjątkowa refleksja.
Bardzo podoba mi się zestawienie barw. Jest tak kolorowo i świątecznie pomimo, że nigdzie nie ma czerwieni, która w dekoracjach tego typu często kojarzy mi się tandetnie.
Z racji nagromadzenia dużej ilości dekoracji, aranżacje są bardzo dynamiczne, ale zupełnie pozbawione chaosu. Wszystko ze sobą pięknie współgra jak świąteczna melodia.
Simka również bardzo mi się podoba. Idealnie dobrałaś jej fryzurę.
aniołku mówiłam, że uwielbiam Twoje komentarze?xd Nawet nie zauważyłam, że ten cały pokój jest taki bardziej różowy, beż czerwieni. Ja też za nią nie przepadam

Cytat:
Napisał Sherlock Holmes Zobacz post
Myślę, że mogę ocenić simki na +
Cóż, miło mi Sherlocku xd

Podejrzewam, że nikt inny nie skomentuje już, dlatego kochani BARDZO SERDECZNIE PIĘKNIE Wam dziękuje
Królewnę myszka zjadła.

Atelier
Ostatni Strz
Invidia Semper jest offline