Odp: Pytania i Odpowiedzi
Jeśli chodzi o obiekty ze store to łatka powoduje błąd, który usuwa owe przedmioty z gry, jednak jest sposób, aby je wgrać. To nie jest mój pomysł, przeczytałem o tym na forum, na oficjalnej stronie TS3, napisała o tym użytkowniczka anie_1981 , mam nadzieję, że skoro podałem autorkę, to mogę tutaj umieścić ów patent. A więc należy wszystkie obiekty ze store jakie posiadamy wrzucić do folderu Downloads, w katalogu (domyślnie) C\Documents and Settings\Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\Download, następnie zainstalować wszystko w oknie startu Sims 3 (launcher). Program mimo pomyślnej instalacji obiektów w grze nie będzie. Należy w takim razie wejść do C\Documents and Settings\Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\DCBackup, skopiować całą zawartość katalogu do folderu Mods\Packages w katalogu gry. I gotowe, obiekty będą w grze, jednak nie działa to na pobrane Riverview. Najlepiej te obiekty posegregować w kategorie np. ubrania, fryzury, czy meble (tutaj można dodatkowo posegregować wg zestawów). Ponoć nieposegregowane wpłyną gorzej na płynność gry, ja posegregowałem i wszystko jest ok.
|