Cytat:
Napisał Gio
Cóż za śliczna dzikuska 
Nie wiem jak Ty, ale ja bym jej dał na imię Pokahontaz 
|
Nie nie, to z założenia miała być Luthienne xd Dziękuję Gio, dzikusy też mogą być ładne! ;p
Cytat:
Napisał Cailleach
Ależ śliczna 
Ta szrama dodaje jej uroków, a prezentacja naprawdę trafiona i dopracowana. Super 
|
Mam słabość do takich blizn i szram
Cytat:
Napisał aniołek
Niepowtarzalność to jeden z dominujących atutów Twoich prezentacji. Zawsze masz nowy pomysł na historię, którą przedstawiasz. 
Podoba mi się ta zimowa sceneria, bo bardzo pasuje do klimatu baśni. Co do simki, najbardziej zwracają moją uwagę duże, zdumione oczy. Ponadto stylizacja simki wydaje się być tajemnicza i do końca nieodgadniona - dokładnie jak w baśni. 
|
To właśnie miałaby być taka elfio-baśniowa prezentacja, dziękuje aniołku!
Cytat:
Napisał Arti
Po prostu bogini seksu(bez urazy) super wygląda pamiętam metaforze która była o rodzinia Hak beznadzieja wszystkie takie sztuczne a to cudo
|
Hm...zawsze inaczej edytuje się już stworzonych simów a takich których kreujesz sam od samego początku^^ ale dziękuję Ci bardzo
Cytat:
Napisał Vipera
Nie podobają mi się brwi... jakoś tak nie pasują, może są za jasne... sama nie wiem. Oczy ma śliczne, ogólnie simka bardzo ładna 
|
Właśnie wiem, muszę sobie w końcu ściągnąć jakieś porządne brwi, zawsze zbywam ten problem
Cytat:
Napisał Aisha_91
Przesliczne sa te twoje simki  Masz dryg do tego.
a szczena mi opadla jak zobaczylam "skrzydla" na plecach simki "Margarethe" =o
mogla bys zdradzic skad one sa ? <niesmialo prosi>
|
Dziękuję!

Skrzydła, hm...to jest cały skin, z tego co pamiętam z tsr ;>
Dziękuje Wam bardzo kochani, nie lubię cukierkowych przemów, ale dużo znaczą dla mnie Wasze komentarze, każdy jest mile widziany