View Single Post
stare 31.12.2009, 17:56   #5
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jak żyć by się nie znudzić?

Mi się jeszcze gra nie znudziła, bo ja lubię takie najzwyklejsze życie z dnia na dzień. Z reguły mam parkę i każę im mieć dwoje dzieci. Mam tak kilka parek i największą dla mnie frajdą jest swatanie Simów. W tej chwili szukam żony dla Aleksandra Ćwira (brat Kasandry Ćwir). Nie bardzo mam pomysł jaką mu tą żonę dać, ale jakąś muszę, bo inaczej na nim skończy się wielki ród Ćwirów, on ma dwie siostry, Kasandrę zrobiłam celowo, żeby było jak w dwójce, a najmłodszą Caroline, zrobiła Mortiemu i Belli gra. No bo jak się ma kilka parek i się tak między nimi skacze, no to gra coś po swojemu zawsze zrobi. Można niby wyłączyć postęp historii, ale gra rzadko zrobi coś, czego ja naprawdę nie chcę. Z reguły fajnie jest czytać gazetę i się dowiadywać czegoś nowego. Kto umarł, kto się urodził, kto się hajtnął a kto przeprowadził. Na wakacje nie jeżdżę, bo mnie się nie bardzo podobają. Owszem to zwiedzanie grobowców może ciekawić, przez parę dni, ale ja bym wolała zwykłe wylegiwanie się na plaży i pływanie w oceanie. Niestety, ale twórcy nie pomyśleli o tym, że na wakacje owszem można jechać po to by coś ciekawego przeżyć, ale również jeździ się tam, by wypocząć. Ja raz wysłałam parkę na wakacje i to był błąd, bo nie można razem robić jakieś okazji i zawsze jedno traktowało się po macoszemu. Te "wakacje" nie nadają się do tego by pojechać tam z całą rodziną. Te z dwójki były lepsze.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem