View Single Post
stare 01.01.2010, 18:56   #140
Starly
Guest

ThumbsDown Odp: Co byście chcieli zmienić w Trójce?

Dopiszę jeszczę, że zrobiłbym ciekawszą fabułę rodzinom w SV. Miały być wszystkie rodziny z dwójki, Przyjemniaczkowie, Próchno, Hak, Marzyciel itp. a tu co, zmienili kilka dni przed premierą, są tylko Ćwir, Kawaler, Landgrbb i Langerak (Lada, ale ja zmnieniłem) No co mnie insteresuje jakaś nudna rodzina Samotne Matki, Koleżanki z pracy, Andrews czy Kennedy? Chciałem grać wszystkimi młodziutkimi mieszkańcami Miłowa aż do czasów TS2
Oprócz tego możliwość zmieniania koloru Schodom, płotom i dachom. Już było to napisane, ale w czasie pożaru simy powinny uciekać z domu, a nie podbiegać do ognia, drzeć się, machać łapkami, i jeszcze przez to dodatkowo spłonąć.
No i gdzie tu niby nowe opcje?? Wszystkie (bara bara, pocałunek, obejmowanie, rozmowa, nieśmiały pocałunek) wyglądają tak samo, jak w TS2. Brakuje też takiego buźaka w policzek lub wolnego tańca. No i randek oczywiście. Jeszcze zmieniania wzrostu, jest zmiana głosu, sylwetki, umięśnienia, a wzrostu nie ma, przecież każdy wygląda inaczej w prawdziwym świecie. No i mało opcji zmiany twarzy. Pewnie twórcy zauważyli, że ciągle marudzimy o poczwarach z wielkimi ustami w mieście xDD Przez to każdy sim wygląda tak samo!!
Starzenie się powinno działać tylko w aktywnej rodzinie, nie we wszystkich. Granie nie starzejącą się rodziną jest do niczego, a jak 26 rodzin w mieście starzeje się z dnia na dzień i straszą mi tu w tych losowo wybranych przez grę ciuchach, a nie będę do nich wchodzić i wybierać im ubrania, bo stracę wszykie warzywka, kamienie, rybki i inne wyposażenia mojego sima.
No własnie, chcę mieć kilka rodzin na jednym savie, i jak to zrobić, gdy za każdym zmienieniem rodziny wszystko się usuwa?! Po jaką cholerę niby to zapodali?!
Już też o wchodzeniu do parcel publicznych nie wspomnę. No, może nie do szpitali, policji, szkół, ratuszy (bo musi tam być mnóstwo różnych opcji i przedmiotów, i tak to już dużo) ale do spożywczaka, księgrani czy resturacji czemu nie? Przecież wszystkie były w TS2? ;//

Ostatnio edytowane przez Starly : 01.01.2010 - 19:09
  Odpowiedź z Cytatem