View Single Post
stare 01.01.2010, 21:39   #2
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Co byście chcieli zmienić w Trójce?

No ja raczej nie sądzę by oni zmienili coś takiego jak widok budynków takich jak restauracja czy sklep. Animacji samochód/Rower/Skuter też raczej nie zmienią. Chociaż bardzo bym tego chciała, bo to dla mnie żadna frajda wysłać ludzi do restauracji, skoro nie mogę ich widzieć w środku. Szczerze, to na początku wpieniało mnie dużo rzeczy, ale teraz się już przyzwyczaiłam. Jak dla mnie, to bym chciała, żeby gra nie kasowała nagrobków Simów, którzy umarli gdy akurat nimi nie grałam. Kiedyś myślałam, że one są w mauzoleum, tylko nie mam uprawnień by je zabrać. Ale one są po prostu kasowane. To ma sens, jak się nad tym głębiej zastanowić. Jeśli kogoś nie znałam ani się z nim nie przyjaźniłam, to po kiego grzyba mi jego nagrobek. Ale uważam, że mimo wszystko powinniśmy mieś wybór, zawsze można by było raz na jakiś czas zaglądnąć do Mauzoleum i pokasować niepotrzebne groby. Też mi "nieograniczone możliwości". Co ze mnie za "burmistrz" miasta, skoro guzik mogę. W tej chwili to te nagrobki mnie najbardziej wpieniają w grze. Mogliby napisać na to jakiegoś moda. Przecież to nie może być trudne. Zmienić parę parametrów. Ja bym była cała happy.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem