Dziękuję za tyle komentarzy w jeden dzień

(który się jeszcze nie skończył!)
Avonlea
Cytat:
Aha i jeszcze jedno- ręka jej wchodzi w poduszkę, a blondynowi noga w stolik! he he
|
Ot, takie małe niedopatrzenia

Po za tym zdjęcia robiłem chyba trochę na szybko

Dziękuję za zajefajny komentarz
Auroella
Cytat:
dobrym posunięciem było to, by przedstawić panią detektyw z trochę innej strony - nie tylko jako pewną siebie, chamską manipulantkę.
|
Po prostu nie chciałem dopuścić do tego, żeby wykreować główną bohaterkę na bezuczuciowe monstrum- bo tak może się wydawać po pierwszym odcinku. Dzięki za komentarz
karmin
Cytat:
No i oczywiście ten mój pomysł sama wykorzystam w swoim FS.
|
Nie no, nie mógłbym ukraść Twojego pomysłu. A nawet choćbym go wykorzystał, to tym samym pogrzebał bym całe swoje FS- bo niby co by było dalej? Thx za koma
aniołek
Cytat:
Mam nadzieję, że nie zaniechasz tego, bo jest to ważna część fotostory.
|
Nie, z tego nie zrezygnuję, bo odkryłeś własne, że jak jest więcej porządnych zdjęć, bo FS czyta się o wiele milej
Cytat:
Georgia na razie jest dominującą postacią, trochę wiadomo o Kate ( spokojna, logicznie myśląca... ), natomiast panowie bytują trochę w cieniu. Ciekawi mnie, który z nich odegra ważniejszą rolę Tom, czy Roy... ? ;>
|
To tylko tak na początku stoją w cieniu. Odcinek byłby za długi gdybym opisywał myśli każdego z osobna (i tak wyszło aproporcjonalnie do akcji- 5,5 strony

. I myślę, że każdy z nich odegra równą rolę... choć zależy w których momentach

Dziękuję za komentarz.
Inko
Cytat:
Panowie wcale nie wyglądają na takich mądrali i bystrzaków :< Wiadome, że kobiety są lepsze :3 Czekam na next xD
|
Bo panowie chcą jeszcze cieszyć się młodością. A jak widać Kate jest już dojrzała

Dzięki za komcia.
Mika_Cute^^
Cytat:
I nareszcie jest, tak sobie czy tami i patrzę jest Kate, przepraszam, zę w naszym fs też znajduje się postać o takim imieniu, ale to nie ja je wymyślałam xD
|
Nie masz za co przepraszać

Niestety na naszym świecie jest zbyt mało imion i lubią się one często wszędzie powtarzać

Dziękuję za komentarz
Sherlock Holmes
Jak ja mogłem tutaj popełnić błąd!
Cytat:
"Gerogia podjechała swoim białym Fordem"
Szkoda, że nie srebrnym
|
Wiem, już to zauważyłem jak czytałem odcinek FioLkowskiego

Jednak postanowiłem nie zmieniać. W końcu po świecie jeździ dużo srebrnych i białych fordów
Cytat:
O, zapomniałbym! Dlaczego żaluzje u Georgii są takie krzywe?! Dobra, nieważne, załapałem
|
Bo nieźle zapuściła swoje mieszkanko

Thx za komentarz i słowa krytyki
Na razie jeszcze nie potrafię odpowiedź kiedy następny odcinek i czekam jeszcze na więcej Waszych opinii