View Single Post
stare 03.01.2010, 20:09   #41
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Detektyw Georgia Roberts

niet

no fakt- gregory-georgia. Ale nie myśl że z tego powodu wybrałem to imię. Jest to jedyne imię żeńskie, które ma w imieniu układ liter EO - a dlaczego tak ma być, to opowiem Wam kiedyś indziej

bezwzględność i bezczelność w przypadku obojga na pewno są zaletą, ale zależy to też od sytuacji A przekonasz się już o tym w jednym z następnych odcinków, gdzie niewyparzona gęba Georgii może narobić wiele złego

dziękuję za komentarz i pozdrawiam

Cailleach

Cieszę się, że Ci się podoba

Co do szefa Wilsona- no tak, ma odwagi coraz więcej, sprzeciwił się pani detektyw, ale czy to mu wyjdzie na dobre? Z nią to lepiej nie zadzierać

Zaś praktykanci- po prostu im ta praktyka wydaje się czymś zbędnym, myślą, że są pępkami świata i wszystko już wiedzą- nawet nie wiedzą w jakim są błędzie! Zaś Kate twardo stoi na Ziemi.

Tym razem chyba wszystko zrozumiałaś- po za tym akcja nie jest aż tak skomplikowana (o ile jakakolwiek jest )

Dzięki za komcia

Invidia Semper

Wiem, że kryminały nie należą do najłatwiejszych gatunków, ale być może dlatego właśnie to wybrałem (lepsze to niż łatwe obyczajówki .

No i kolejna osoba, której Georgia przypomina House'a! Kurde, muszę coś w niej zmienić

dziękuję za komentarz i pozdrawiam

wrona

Wrono, Twoje podejrzenia wcale nie są banalne, ale ja sobie wymyśliłem to inaczej Wiem że trochę długi, ale następny będzie jeszcze mniej więcej tej samej długości. Może następne będą krótsze

dzięki za komentarz

Castway

Trzecia osoba za tym, że Georgia=dr. House. Straszne!
I masz rację- na pierwszy rzut oka Georgia wydaje się zimna jak lód, ale pod twardą skorupą kryje się miękkie i wrażliwe wnętrze

dzięki za komentarz

Ogólnie to jestem pozytywnie zaskoczony- 12 komentarzy (ale przy pierwszym odcinku było 15!)

a teraz....

Uwaga! Kolejny bonus
Nie myślcie, że jak nie dodaję odcinków to próżnuję

Plakat

[IMG]http://i50.************/2v27aqx.jpg[/IMG]

Takie tam

[IMG]http://i48.************/1zh2nud.jpg[/IMG]

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.