Temat: Heltemodig
View Single Post
stare 07.01.2010, 20:37   #1
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Heltemodig

No to teraz kolej na mnie

Wspaniały start w dziale Fotostory Rzadko się zdarza, że ktoś wstawiając swe pierwsze FS, jest ono bliskie perfekcji- bo to jest.
Może jednak zacznę od tego, co mi się nie podoba:
Z początku ten opis jest taki... no nie wiem... mdły, nieciekawy (choć użyłaś nawet ciekawego słownictwa), ogólnie mało mnie interesuje opis przyrody

Cytat:
Tymczasem dziewczyna minęła gapiów
Nie wiem dlaczego, ale to "gapiów" strasznie mi tu nie pasuje Wydaje mi się, że jest to bardziej współczesne słowo i po prostu wybija się z ogólnego charakteru w jakim pisałaś.

No i te imiona- niby pasują, bo w końcu opowiadanie jest takie jakby z pogranicza fantastyki, no ale niekiedy zbyt wymyślne.

To chyba tyle co do moich uwag

A teraz same pochwały (tylko nie spocznij nie laurach! )

Po pierwsze opowieść osadzona jest w tych fajnych czasach- nie wiem jakich, bo jakoś dziwnie są poplątane tutaj różne rzeczy- no ale wiesz o co chodzi To od raz daje klimacik

Po za tym:
W drugiej części odcinka niby nic wyjątkowego się nie dzieje, ale jednak napisałaś to wszystko tak, że było bardzo ciekawie (zastanawiam się, czy nie przeczytać niektórych fragmentów jeszcze raz )

Ogólnie:
Bardzo wyjątkowe, zarówno pomysł jak i wykonanie.

pozdrawiam i mam nadzieję, że nie przeklinałaś mnie pod nosem kiedy spóźniałem się ze swoim komentarzem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.