Temat: Heltemodig
View Single Post
stare 09.01.2010, 18:42   #11
Invidia Semper

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Heltemodig

aniołek

Dziękuję! Bardzo dobrze myślisz, jak okaże się w następnym rozdziale, fabuła jest nieco baśniowa. Co do zdjęć, niedawno zdałam sobie sprawę jak ważną rolę odrywa zabawa światłem<eureka> przez co 'klimacik' bez tak dużych przeróbek

Gio

Nie spodziewałam się od Ciebie tak pozytywnego komentarza, ale na laurach spocząć nie zamierzam;p
Ja lubię pisać takie opisy przyrody, poza tym chciałam wprowadzić czytelnika w nieco hipnotyzujący nastrój- jeśli kiedykolwiek spędziłeś choć jedno słoneczne popołudnie na wsi(ale takiej zabitej deskami) to z pewnością zrozumiesz co chciałam przekazać
Co do imion- jak już mówiła, niemal każde ma swoje drugie dno, są zwydziwane, ale takie słowa na prawdę istnieją;p

Mika_Cute

Przymiotniki utworzone od nazw własnych piszemy małą literą

Co do kursywy doszłam do podobnego wniosku- zostawię ją na inną okazję, następny odcinek ma trochę dialogów, i nawet zmienianie ich zajęłoby trochę czasu.

Dziękuje Wam serdecznie, to na prawdę satysfakcjonujące, że kogoś interesują moje fanaberie przelane na papier
Królewnę myszka zjadła.

Atelier
Ostatni Strz
Invidia Semper jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.