View Single Post
stare 11.01.2010, 19:47   #59
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Detektyw Georgia Roberts

Karmin

O dziękuję Widać, że FS przysporzyło sobie wielu stałych czytelników, dlatego mam taki dobry nastrój
W sumie sam się zastanawiam, jak ja napisałem ten odcinek, że aż ciarki po plecach przechodzą (już inna osoba mi o tych ciarach na plecach pisała ) Dzięki za komentarz i pozdrawiam

Aniołek

Muszę powiedzieć, że na Twój komentarz czekałem chyba najbardziej Dziękuję za takie miłe pochlebstwa. Co do "sprawności kontynuowania" z mojej strony wygląda to trochę inaczej (raz tak myślałem nad przebiegiem akcji aż mnie głowa rozbolała i musiałem się położyć , ale cieszę się, że to jakoś przyzwoicie w końcu wyszło.

Zastanawiam się tylko ,dlaczego odcinki , które moim zdaniem, są najgorsze, okazują się jednymi z najlepszych. Może jestem zbyt przywiązany do tych moich opisów, które porzuciłem na rzecz stylu pisania współczesnego? (ale teraz wymyśliłem) Nie wiem jak Ciebie, ale mnie właśnie taka ubogość języka, o której wspomniałaś, trochę przeraża. W zasadzie to w tej chwili zazdroszczę takim osobom jak Hnat czy Invidia, że potrafią uzyskać jakieś dłuższe opisy, np. charakteru. Mi to już jakoś nie idzie

W każdym bądź razie dziękuję za komentarz

A teraz Wam się czymś pochwalę- zupełnie nowym plakacikiem! <wszyscy na kolana > Odkryłem, że uwielbiam robić bonusy

[IMG]http://i50.************/282hmwh.jpg[/IMG]

edit: Ale mi "Marilynowo" wyszło

Ostatnio edytowane przez Gio : 11.01.2010 - 19:52
Gio jest offline   Odpowiedź z Cytatem