caalam, heh jaki kryminał
No to jadziem:
Ćwir-
Mortimer ożenił się z Diną i mają bliźniaki - Annę Marię i Krzysztofa. Jakiś czas później zmarł ze starości. Dina rozpaczała, ale przypomniała sobie o Donie Lotario. Atualnie mieszkają razem. Aleks jest nastolatkiem i jest zauroczony w miastowej - Olaf Promyk (to jest dziewczyna tylko ma męskie imię, ale już zmieniłem w SimPe

). Kasandra mieszka z Dariuszem.
Lotario-
Don miał 4 kochanki, a teraz ma jedną

Pewnego dnia Kasandra przyłapała go na pocałunkach z Kasią Langerak, więc zerwała z nim. Spłodził dziecko Ninie, ale nie ma zamiaru o nim słyszeć. Później wziął ślub z Kasią. Kasia zaszła w ciąże i przyłapała Dona z Diną. Wywaliła go z domu i Don ma na "sumieniu" dwójkę dzieci

Teraz mieszka z Diną.
Kaliente-
Nina zaszła w ciążę z Donem. Jej syn ma na imię Sergio. Wyprowadziła się do mojego sima.
Przyjemniaczek
Daniel i Kasia są tylko przyjaciółmi. Są zgodnym małżeństwem z Marysią. Wprowadził się do nich Damian i ma z Andżeliką dziecko (zapomniałem jaka płeć :/). Liliana mieszka ze Szczepanem.
Marzyciel-
Dariusz ma z Kasandrą syna Czesława. Liliana i Szczepan są jak na razie tylko zaręczeni.
Biedak-
Tu jest nieźle

Balbina urodziła syna Mariusza (jeszcze tego od Sławka). Wzięła ślub z listonoszem Sobiesławem Mazurem (co ma wary, że szkoda gadać

). Przeprowadzili się do innego domu, ale i tak jest tam trochę ciasno. Urodziła córkę Paulinę (mimo, że zmieszała się skórka biała i czarna jest murzynką). Potem syna Makarego (tak samo). Balbina będzie co jakiś czas piła eliksir życia, aby spełnić swoje marzenie - mieć 10 dzieci
Hak
Lucyna jest nastolatką i jest z Błażejem Biedakiem. Jan i Esmeralda mają córkę Laurę. I tyle
Próchno
Karolina napisała powieść i uśmierciłem ich bo mi sie nie chciało nimi grać.