Odp: Błąd aktualizacji...
Ściągnąłem path aktualizujący grę. Mam wersję 2.3.33.003002
Przy włączaniu gry pojawia się komunikat:"Twoja gra podstawowa the sims 3 jest niezgodna z aktualnym dodatkiem do the sims 3. Zaktualizuj grę w programie startu gry."
Oczywiście wiem że aktualizacja powinna pomóc, ale jest problem... Nie mam internetu na komputerze (tylko w komórce) i pozostaje mi ściągnąć jeszcze jakiś path aktualizujący.
Nie jestem pewny ale wynosze z tego komunikatu że muszę zaktualizować grę podstawową.
Znalazłem path 1.8.25 czy on wystarczy?? Czy trzeba mieć nowszy?? Jak nowszy to może dajcie link do tego patha.
Z góry dzięki
P.S swoje pytanie skopiowałem z innego forum zaraz dodam właściwe pytanie, to co teraz zamieściłem to tylko do informacji...
Dodane:
Usunąłem wszystko, zainstalowałem podstawę i instaluję wszystkie łatki po kolei, narazie zatrzymałem na 1.2.7 bo jak instaluję 1.7.9 to wyskakuje błąd "znaleziono nieprawidłowy plik" , a do 1.4 i 1.6 będę miał dostęp dopiero jutro , więc się jutro okaże czy mi się uda stopniowo zaktualizować samą podstawę. Potem zainstaluję WP i go zaktualizuję. Jutro się wszystko okaże.
^to też do informacji^
Pytanie:
Czy jak zainstaluję 1.3.24 to 1.4.6 pójdzie?? bo narazie wypada błąd "invalid file found" czyli po polsku "znaleziono nieprawidłowy plik", czyli mam zły patch, amerykański, ale już założyłem temat z prośbą o wersję worldwide, czyli dla krajów z poza USA. Czy pójdzie ten patch ??
Edit: dobra sam sobie poradziłem, ale nie ciągnęło was żeby mi pomóc :/
Ostatnio edytowane przez Excel38 : 25.01.2010 - 21:43
Powód: Dorobienie posta
|