Odp: Stwórz świat
Zainstaluję edytor, ale jeszcze nie teraz. Na razie się solidnie wkręciłam w inną grę. Ale staram się mieć rękę na pulsie. Ostatnio gra mi się zaczęła ślimaczyć, bardzo mnie to denerwuje. Pewnie dlatego przestałam w to grać. W trakcie przesuwania ekranu grafika mi się tnie i mam takie zawirowania w kolorach. Nie wiem jak mam to nazwać. Podejrzewam, że save mi się już psuje, lub mam za dużo zainstalowanych rupieci. I jedno i drugie mi się bardzo nie podoba, bo z rupieci nie zrezygnuję, a na tym zapisie grałam zbyt długo, by go tak po prostu skasować. No i przed rozpoczęciem gry od nowa powstrzymuje mnie też fakt, że gra nigdy nie dała mi możliwości "legalnego" wskrzeszania Simów. Konkretniej jednego Sima. Chodzi mi o Eric'a Darling'a, męża Agnieszki Zadek. Tylko jeden mod, który mam potrafiłby wskrzesić kolesia, ale nie działa z najnowszą łatą. W ogóle to zaczyna mnie solidnie wnerwiać gra, do której muszę szukać tony poprawek w postaci modów, bo inaczej nie mogę sobie pograć jak człowiek. Ciągłe bugi, błędy i inne niedociągnięcia.
|