View Single Post
stare 27.01.2010, 20:11   #134
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Detektyw Georgia Roberts

aniołek

Z niecierpliwością czekam na całość komentarza

Błędy- mam nadzieję już wszystkie, poprawiłem Myślę, że będzie się czytało teraz bardziej komfortowo

Sherlock

No tak, błędów jest dużo...

Cytat:
2. Oczywiście były literówki (jak zawsze, zresztą ), ale powiedzmy, że się zdarza
Zwłaszcza u mnie

Cytat:
3. A więc moje podejrzenia co do Orsona się sprawdziły Ja chyba mam jakiś dar do przewidywania akcji
Dlatego mówię, żebyś nie pisał niczego publicznie!

Cytat:
5. Strasznie mnie ciekawi, co oni zrobią tej Georgii za włamanie. Mam już swoje przypuszczenia, ale - na twoją prośbę - nie będę ich tutaj wyjawiał
No właśnie ^^

Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam

Sandra

Błędy- jak napisałem wyżej- poprawilem

Cytat:
Na miejscu Kate, od razu "poskarżyłabym się" Georgii na pana w ciemnych okularach. Jeśli ona tego nie zrobi to naprawdę nie wiem co z niej za detektyw...
Nie wiem dlaczego, ale wszyscy podczas komentowania mojego FS wyprzedzają akcję zanim ja cokolwiek napiszę

Cytat:
Ok, wiem, że w twoim opowiadaniu brakuje czasem trochę realności, ale Gio! Nie wierzę, że w tym wielkim Chicago tylko dwie osoby posiadają Chrysler'a 300c. W dodatku wiele osób może posiadać samochody zarejestrowane w innym mieście...
Podkreślam- granatowe samochody!
Po za tym Georgia (a może raczej jej praktykanci) trafią jeszcze na inny trop, który zwęzi grono podejrzanych.

I masz zupełną rację- samochód wcale nie musiał być z Chicago, ale wiadomo- na pierwszy ogień idzie najbliższe otoczenie (po za tym Georgia nie dawałaby praktykantom, którym nie ufa, jakiegoś większego zadania

dziękuję za komentarz i pozdrawiam

Mizia

Błędy już poprawiłem

Cytat:
Jak to kiedyś komuś polecałeś w temacie fs chyba, przeczytaj swój odcinek przed wstawieniem. A najlepiej dzień po napisaniu, tak na świeżo - wtedy unikniesz błędów
No właśnie, innych pouczam a sam lepszy nie jest

Cytat:
Odcinek mi się podobał, chociaż cały czas mnie razi ten cholerny maxis. No nic na to nie poradzę. Odbiera mi to radość z oglądania zdjęć, które są naprawdę niezłe.
Postaram się, żeby od następnego odcinka na zdjęciach nie było żadnego maxisa! (co może być trudne, ale na pewnie wykonywalne )

Dziękuję za komentarz i pozdrawiam

Mika

Cytat:
P.S. Nie śpiesz się [!]
Dziękuję za cenną radę
... i za komentarz i pozdrawiam

niet

Cytat:
uz ktorys raz dostrzegam u ciebie to slowo "nijaki", pojawia sie zbyt czesto, by uznac to za literowke. pamietaj, ze tam ma byc NIEJAKI! (nie wiem czemu, ale jakos mnie irytuje ten blad ;p)
okok no to tak
Dobra, przyrzekam, że już nigdy nie popełnię tutaj błędu!

Cytat:
odcinek fajny, ciekawy, dynamiczna akcja i super zdjecia, ale calosc wydaje mi sie nieco naciagana - georgia musiala sie wlamac do biura, bo ochroniarz nie chcial jej wpuscic? czy on jej nie poznal?
No jak mógł jej nie poznać, skoro się przedstawiła legitymacją?
No i się wyjaśni w następnym odcinku, dlaczego biuro ma być zamknięte na cztery spusty

Cytat:
albo ten ochroniarz byl po prostu dziwnym typem.
Wszyscy ochroniarze w moim FS są dziwnymi typami

Dziękuję za komentarz i pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Gio : 30.01.2010 - 16:46
Gio jest offline   Odpowiedź z Cytatem