Oficjalnie ogłaszam, że do redakcji wdarł się złośliwy chochlik, co, jak wszyscy wiemy, jest sprawą powszechną.
Sandra
Mi samej brakowało znanych mi postaci, ale w następnym odcinku będzie i Chris i Yova...razem xd
Zaskakują mnie Twoje przemyślenia- mi nawet przez głowę nie przechodzą a okazują się okrutnie trafne i prawdziwe- dziękuję!
Bańka
No wiesz! Dla mnie każdy komentarz jest tak samo i równo ważny- co to za w ogóle podziały- zapraszam do dalszego czytania i komentowania oczywiście, choćby króciótkiej notki, że przeczytałaś
czarna
Ło, nie spodziewałabym się po tej wredocie takiej wylewności xd Dziękuję Ci bardzo! Co do ojca...tak, w pewnym sensie się to wyjaśni;p
Ellie
Raczej będzie jeszcze jedna część, chyba, że się za bardzo rozpiszę i wyjdą 2. Dziękuję;>
Gio
Ty mały skurczybyku!

Spoko, ale ostrzegam, że mnie w szkole właśnie za ten styl bardzo tępili. To ja widzę, że muszę nieco rozwinąć wątek ojca, w sumie to chyba się nie da inaczej<udaje się do strefy przemyśleń>
Dziękuję Wam za komentarze, oczywiście każdy jest mile widziany od każdego, czy to będzie kompletna nagana czy pochwała- wszystko uczy!
Na razie mam kłopot ze złapaniem weny do pisania felietonu Cafe(Gio zamknij oczy), jeszcze kilka innych spraw, ale chciałabym się zabrać za pisanie tak szybko jak tylko jest no możliwe

Dziękuję Wam za komentarze, oczywiście wciąż każdy jest mile widziany od każdego, czy to będzie kompletna nagana czy pochwała- wszystko uczy! A tego nigdy nie za wiele.