View Single Post
stare 28.01.2010, 18:01   #5
epletre

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Mój pierwszy domek,przytulny domek

Oj, coś nie za fajnie ci to wyszło, niestety.

1. Nie robi się zdjęć w trybie budowania/meblowania (zawsze to powtarzam)
2. Bryła jest beznadziejna, niedokończona (nie jest pomalowana na górze w całości) i niespójna.
3. Dom nie ma żadnego stylu and ładu zarówno wewnątrz jak i z zewnątrz.
4. Zgniatarkę do śmieci (czy jak to się tam nazywa) można wstawić w szafkę.
5. Na niektórych ścianach brakuje okładzin/tapet itp. Ale jak się dobrze przyjrzeć to chyba tam jakieś są ale w kolorach gołego betonu więc wygląda to koszmarnie.
6. Ta symetryczność w holu w postaci półek na książki i obrazy - stanowcze NIE.
7. Łazienka - brak okładzin (lub w doskonałym kolorze betonu), lustro na kibelkiem i dwie rolki papieru toaletowego? Czy ty tak masz w domu? Chyba chodzi o to, żeby dom zbudować w taki sposób, żeby przypominał i/lub wyglądał jak prawdziwy.
8. Schody w łazience są innego koloru niż reszta ścian - "ni z gruszki ni z pietruszki" jak to mówią.
9. Obraz za wanną - źle.
10. Sypialnia bez ładu, składu i koloru. Brzydka po prostu. Okładzina w ogóle nie pasuje.
11. Półka z książkami i biurko na tarasie? Dziwne. A gdyby zaczęło padać? Wiem, wiem w TS3 nie ma pogody ale wiesz o czym mówię.
12. O co chodzi z tą wanną i parawanikiem na tyłach??
13. Brakuje rzutu.
A tak w ogóle to czy łazienka jest pomieszczeniem przechodnim i zarazem korytarzem???

Czy tak wygląda realny dom?
Proponuję, żebyś zerknął na prace innych twórców i spróbował lepiej się postarać następnym razem.
Moja ocena 1/10. Przykro mi, ale ten podejrzany układ pomieszczeń (łazienka=hol) zdecydowanie obniżył ocenę.
epletre jest offline   Odpowiedź z Cytatem