31.01.2010, 16:12
|
|
Reputacja: 10
|
dom Deeny Mosh [BRAK ZDJĘĆ]
Witam, Dzisiaj ja przedstawiam swój ostatni projekt. Dom został zaprojektowany dla kobiety. Jest w nim dużo jasnych kolorów, przestronna kuchnia, duży pokój dzienny, ustronna sypialnia i wygodna, aczkolwiek mała łazienka. Tiulowe firanki w całym domu i duża ilość kwiatów oraz ciemne kolory w łazience sprawiają wrażenie przytulności. Wspaniale jest po całym dniu pracy zrelaksować się w wannie z kieliszkiem wina i dobrą książką. Deeny zrezygnowała z klasycznego biura/biblioteki ponieważ nie lubi dużych domów i niepotrzebnych pomieszczeń. Za domem jest ogrodzony taras, na którym można się opalać poza ciekawskim widokiem sąsiadów. Jest również miejsce do grilla i spotkań z przyjaciółmi. Przyznaję otwarcie, że bryła jest ściągnięta z jednej ze stron, która oferuje domy do TS2. Niestety, część zdjęć musiałam robić z góry, czego nie lubię, ale pokoje są tak małe, że inaczej nie dałam rady. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Epletre
Ostatnio edytowane przez Charionette : 05.02.2015 - 21:14
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|