View Single Post
stare 31.01.2010, 19:05   #5
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !

Cytat:
Napisał Remus Lupin Zobacz post
Cześć!!!

Jutro zamierzam zamówić, upragnione Osiedlowe Życie i potrzebuje kilka informacji z wiedzy ogólnej o tym dodatku.

Ale zanim zadam te kilka pytań, to czytałem dużo na ten temat(czytałem cały dział poświęcony o Osiedlowym Życiu na forum), wiem,że to dobry dodatek przedem wszystkim dużo nowych opcji i obiektów. Możliwość mieszkania w blokach to wiem oraz magia simów.

Przejdę już do rzeczy może na początek zestaw 5-ciu pytań z wiedzy ogólnej o tym dodatku.

1. Czytałem temat poświęcony o grupach społecznościowych i jeden z użytkowników (legolas) powiedział,że można się przyłączyć do grupy, Moje pytanie czy prawda czy mit?
Nie, legolas zmyślał - to użytkownik, któremu nie należy wierzyć

Ale możesz się ubrać, jak Ci z grupy społecznościowej.

Cytat:
2. Po raz pierwszy spotkam się z magią u simów, niestety nie mając trochę wiedzy na temat magii to zadam takie pytanko. Czy jak mój sim stanie się czarodziejem i dostanie te obiekty magiczne. to czy inne można je kupić czy wszystko jest w wyposażeniu sima?
Tego pytania nie rozumiem. Magiczne obiekty można kupić na ukrytych parcelach (i będą w wyposażeniu sima) lub samemu zrobić w kotle, a później sprzedać.