Temat: Why me?
View Single Post
stare 01.02.2010, 22:06   #4
Libby
Administrator

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Why me?

No to Ian ma pozamiatane!
Chciałam zacząć od czegoś innego, ale końcówką wyprowadziłaś mój komentarz z równowagi .
Mianowicie chciałam powtórzyć to, co już kiedyś pisałam, że dziwię się, że Emma, której tak dobrze było kiedyś z Ianem, teraz nie wiedzieć czemu reaguje na niego wręcz alergicznie. Ucieszyłam się, że tleniony poruszył ten temat. Niestety nie doczekałam się odpowiedzi. Kobieta tylko pchnęła go w ramiona zaślepionej blondyny. Swoją drogą nie xnoszę takich bab(jak ta blondyna- żeby była jasność )...
Trzeba przyznać, że Emma ma fantastyczne wyczucie czasu. Wie, kiedy wpaść do kogoś. Musiało to być bolesne. Nawet się nie spodziewała, jak bardzo.
Ciekawa jestem, co teraz czuje i myśli Ian. Aż nie mogę się doczekać, jak tleniony kopniakami wywali ją z łóżka- a potem za kudły i za drzwi . Ta, czekam na tę scenę.
Choć nawet i to na niewiele mu się teraz zda. Oj, będzie długo to odpokutowywał...
a szybko uległ blondynie(fakt, nieźle się z początku bronił). Gdyby się jeszcze trochę wstrzymał...
Ładne zdjęcia . Ian wyszedł genialne na tym zdjęciu, gdzie (niestety :/) całuje Anike.
A spróbuj tylko znów tak późno dać odcinek !