Temat: Why me?
View Single Post
stare 02.02.2010, 00:58   #6
Mizia
Guest

Domyślnie Odp: Why me?

No, miła niespodzianka po powrocie z pracy - nareszcie Kocham Cię Volt, piękne zdjęcia Iana, szkoda tylko że całuje na jednym z nich ta szczapowatą blondynę:/ Się teraz będzie działo podejrzewam, a i tak podziwiam Emmę że tak łagodnie zareagowała. Ja bym od razu zdzieliła drania po łbie. A z drugiej strony tak się zastanawiam, gdyby Ian był całkowicie obojętny Emmie (jak to sam podejrzewał w jakiś sposób), to czy przejęłaby się w ogóle całą tą sytuacją? Ona sama przed sobą nie potrafi się chyba przyznać, że kocha w pewien sposób tego blondyna mimo całej jego lodowatej powierzchowności... Czarnulko w końcu pokazałaś nam, że mister Evigan nie jest takim skończonym draniem - chodzi mi o jego zachowanie po wyjściu Emmy z baru. Ja tak przeczuwałam od samego początku, i nie myliłam się - Ian nie ma tak do końca serca z kamienia. Wydaje mi się że jest po prostu trochę zgorzkniały i stąd jego zachowanie, a raczej maska którą przybiera by ludzie nie mogli poznać jaki jest naprawdę. Sam wybiera komu chce pokazać prawdziwego Evigana... Nie zmienia to jednak faktu, że się będzie musiał raczej gęsto tłumaczyć przed Emmą. Niby nie ma powodu, ale serducho mu tak pewnie podpowie. Bo mu na niej zależy (olśnienie). A jej zachowanie też dla mnie jest nieco zagadkowe - to samo spostrzeżenie co Libby. Dlaczego ona wręcz alergicznie na niego reaguje? Przecież było jej z nim kiedyś dobre, czy to już nic dla niej nie znaczy? Wypaliły się wszystkie emocje? Nie wierzę, coś tu kręcisz czarnula.
Wiesz co w sumie powinnam teraz znielubieć Iana, ale nie - bo ja jestem dziwna i mi go szkoda. Ciekawe jak on się teraz czuje...nie rób mu już większego bubu. On jest dobry w głębi serca i duszy, czuję to...kogoś mi nawet przypomina z mojego prywatnego życia, ten sam typ...eh.
Przyłączam się do Libby i oczekuję sceny w której Ian wywali Anike za kudły z pokoju na kopach Niech ma, kusicielka wredna.

Jeju się rozpisałam, a już spać powinnam iść. Ale nie, jeszcze coś. Ja Cię zabiję dosłownie - w coś ty ubrała Iana na tym zdjęciu gdzie tuli Anike??? Wygląda jak encyklopedyczny przykład pedała No masakra jakaś. Nie waż się więcej na coś takiego

Kiedy następny odcinek?? Urwałaś w takim momencie, że nic tylko Cię udusić jak trzeba będzie długo czekać.

A i jeszcze - boska poza Evigana na ostatnim bonusowym zdjęciu, mrau

No i uprasza się o:
- stworzenie tapety z boskim Eviganem na mój pulpit
- obiecaną okładkę do pierwszej serii Why Me
- wrzucenie Evigana, Miki i truposza-męża Emmy na serwer by mała Mizia mogła nimi nacieszyć oczka w grze (obiecuję że stworzę dla nich dobre partie)

To by było na tyle, bo oczka mi się już kleją i czas spać. Jak mnie coś jeszcze najdzie to się odezwę Pozdrawiam i życzę weny (wiem wiem, ona nie istnieje). Mizia
  Odpowiedź z Cytatem