jestem zalatana i polprzytomna, jezdze po lekarzach po jakies durne skierowania, wiec teraz, kiedy mam chwilke, nadrobie 2 odcinki.
pierwszy jest bardzo fajny, duzo Iana i jego mlodszego brata. Musisz mi wybaczyc, ze sie nad nim nie rozczulam, ale nie lubie blondynow z niebieskimi oczyma

wole wysokich brunetow z czekoladowymi oczami!

badz szarymi

nie powiem Ci, ze wiem, jak to jest, ze ktos juz sbie z gory zalozyl, ze ten spal z tym a ten z tym i sie nie wywiniesz z tego, bo ja osobiscie takiej sytuacji nigdy nie mialam -> nie pamietam, czy moi bohaterowie tez <co?>
ogolem widze, ze zaczyna sie akcja. teraz biore sie za nastepna czesc, "why he?"
na poczatku myslalam ze to blad jakis ,a potem zobaczylam zdjecie Iana

wiec zedytuje jak skoncze czytac i pozbieram mysli. napisalabym posta pod postem, ale Pani Moderator tego nie przelknie
edit : zaczelam drugi odcinek i od razu w oczy mi sie rzucilo :
Cytat:
- Jared [...] Nadal był to mężczyzna o w miarę zgrabnym nosie i mocnym zarysie szczęki. [...]Tak naprawdę był to brunet o niebieskich oczach, z małym bałaganem na głowie. Włosy odgarniał co jakiś czas prawą dłonią.
|
czy mi sie wydaje, czy Ty opisalas Jareda? TEGO Jareda? ;D <powiedz ze tak>
Cytat:
Anike odpaliła kolejnego Camelia slim
|
a nie Camela?
szkoda, ze tak skrocilas ich podroz. fajnie by bylo poczytac o ich sprzeczkach. i na lepsze im jednak wyszlo skorzystanie z terenowki Emmy ;D
gratuluje sceny lozkowej! ja bym nie potrafila takiego czegos napisac. ;p
powinni byc troszke ciszej, moze by uslyszeli pukanie Emmy i by nie bylo tak zle

jestem ciekawa reszty a i zdjecia bardzo udane!
aaa
nie powinno byc New Jersey zamiast New Jarsay ?
edit. medium jak cos jest ;p